首页
登录
职称英语
Twelve years ago, as a first-year language-arts teacher at a middle school i
Twelve years ago, as a first-year language-arts teacher at a middle school i
游客
2023-08-29
62
管理
问题
Twelve years ago, as a first-year language-arts teacher at a middle school in Houston, I had 50 minutes a day with each of my classes. That might sound like a decent amount of time, but after taking roll and checking homework, I was lucky to have even 40 minutes left to teach my students, the majority of whom were low income or just learning to speak English. I had to take a triage(分类)approach — one that’s familiar to most public-school teachers. I focused on the basics of reading and writing to prepare them for the state assessment test, and I was barely able to devote any time to analytical writing, lis-tening comprehension, or persuasive speaking. It felt as if I was shortchanging the students, and my frustration was compounded by the fact that after summer vacation they forgot much of what they’d learned, coming back even less prepared than they were three months earlier.
Six years ago I founded KIPP Heartwood Academy, a public charter school in San Jose, part of a network of 99 KIPP schools nationwide. KIPP(Knowledge Is Power Program)students spend more than 50 percent more time learning, with a school day that typically goes from 7: 30 a. m. to 5 p. m., along with a mandatory three-week summer-school program. The added time is getting results. With a student population that’s more than 85 percent low income, Heartwood has ranked in the top 10 percent of all California public schools every year since its inception, and it was named a Blue Ribbon School this year by the U. S. Department of Education. The idea of extending the school day — and year — is gaining momentum. President Obama recently joined other political and academic leaders who are calling for a new look at our outdated custom of halting instruction in July and August.(Sorry, kids.)But while I’m pleased there’s more attention being devoted to time management, I’m wary(谨慎的)that the notion of tacking on hours will become a passing fad. Improving the country’s education system will take a lot more than simply extending the school day and year.
For starters, we shouldn’t spend all that extra class time only teaching academics. With budget cuts affecting schools nationwide, fewer are able to offer music and extra-curriculars, but if kids are drilled in math and reading all day, they’ll lose interest in learning. Schools should extend their hours if they have the funding for both academics and extracurriculars. They need to provide time not only for remediation but also for sports, languages, performing-arts groups, and clubs for activities like debating that improve creativity and leadership skills.
I commend the hundreds of schools nationwide that are beginning to embrace extended school hours and academic calendars. But if they don’t account for some of the potential pitfalls, I fear the plan could be discarded like so many other quick fixes. No cure, particularly when it comes to education, is quite so simple. [br] The reason that fewer schools offer music and extracurriculars is that______according to the passage.
选项
A、schools are more focusing on academics
B、schools don’t have enough budgets
C、the government doesn’t support
D、there is not enough time for such subjects
答案
B
解析
推理判断题。第三段提到在全国许多学校预算都减少了,能安排音乐课和课外活动的学校也随之减少了,由此可知越来越少的学校安排课外活动课的原因是缺少预算,故[B]项正确。[A]项是大多数学校的现状,不是不安排课外活动课的原因。原文没有说政府不支持学校安排课外活动,故[C]项错误。原文指出有的学校延长了学习时间,但是却全部用来上学术课,可见不是因为时间不足而没有安排课外活动课,故[D]项错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2967159.html
相关试题推荐
Howeverimportantwemayregardschoollifetohe,thereisnogainsayingth
[originaltext]Centuriesago,duringtheMiddleAges,mostofthelandinEu
[originaltext]Centuriesago,duringtheMiddleAges,mostofthelandinEu
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.Nearlyoneinfive
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.Nearlyoneinfive
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.Nearlyoneinfive
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.Nearlyoneinfive
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.Nearlyoneinfive
Healthcostshavebeenrisingformiddleclassfamilies.Nearlyoneinfive
Ourteacheroftensays______.(知识的重要性再怎么强调也不过分)theimportanceofknowledgecan
随机试题
A.单调减少 B.单调增加 C.有界 D.偶函数
一颅脑外伤患者,经脑外科手术治疗后,病情平稳,2个月后转康复科,MRI示右侧额叶
王某,孕9周,先天性心脏病患者,决定其是否继续妊娠的主要根据是A.心功能分级
风险的存在通常会对经济单位的财务状况产生影响,以下对这种影响描述不正确的是()。
A.药典正文品种 B.药典凡例 C.中国药典"二部" D.药典附录 E.
《机关、团体、企业、事业单位消防安全管理规定》(公安部令第61号)规定,其他单位
社会服务领域通常引入项目化运作方式开展服务。下列关于项目基本特征的说法中,正确的
桥是种固定建筑物,一经造成,便屹立不动,可以千载不移,把它当作见面标志,应当是再
确定社会主义教育目的的理论基础是( )A.凯洛夫的《教育学》 B.巴班斯基的
根据增值税法律制度的规定,下列关于固定业户纳税人纳税地点的表述中,不正确的有()
最新回复
(
0
)