首页
登录
职称英语
[originaltext] IKEA is working with BoKlok UK to be part of a revolution in
[originaltext] IKEA is working with BoKlok UK to be part of a revolution in
游客
2023-08-27
86
管理
问题
IKEA is working with BoKlok UK to be part of a revolution in housing in the UK. (26)BoKlok means "live smart" and is a project to provide affordable homes to people on average incomes. It aims to build small communities of BoKlok housing with at least 12 flats, 6 in each block.
So will you soon be able to go to IKEA and drive away with a new home? Well, no, you won’t. BoKlok finds the land, gets permission to build, and the low-cost housing will only be available to people who can’t afford their own home. (27)The flats are built in a factory and delivered to the site—IKEA supplies the kitchens and the bathrooms. Buyers can then choose furniture and get advice on interior design from IKEA.
So far, BoKlok has sold over 2, 000 homes—all of them in communities with shared facilities, such as gardens, to make neighbors socialize as much as possible.
Houses of this type are called prefabs in the UK and the USA. And they’re not a new idea. In the early 20th century, the large American shop, Sear, offered prefabs. In Japan and the UK after World War 11, prefabs were a popular way of building new houses quickly and cheaply.
Nowadays the price of housing in many countries makes it very difficult for a lot of people to buy or even rent. Prefabs offer home-buyers modern, quality homes which are designed by architects and are often very environmentally efficient. (29)In the USA the popularity of prefabs is growing rapidly with young people who want a 21st century-designed house.
26. Q: What does a BoKlok project do according to the passage?
27. Q: What can buyers get from IKEA when buying the flats?
28. Q: What do we know about prefabs?
29. Q: Among which group in the United States are the prefabs becoming more popular?
选项
A、Young people who want a 21st century-designed house.
B、O1d people who want a traditional way of life.
C、Young people who do not have enough money to buy a house.
D、O1d people who don’t want to live with their children.
答案
A
解析
短文最后提到,在美国,prefabs在那些想拥有21世纪房屋设计的年轻人中间迅速流行起来,故选A)项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2962624.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Iguesswe’llhaveahotsummeragain.W:Iknow.Lastsummer
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Someofthemostpracticallessonscomingoutofresearchin
[originaltext]Imaginethis:youwakeupeachmorningtofindyoursisterly
[originaltext]W:Whyisitthatsomechildrenperformmuchbetterthanothersa
[originaltext]W:Whyisitthatsomechildrenperformmuchbetterthanothersa
[originaltext]W:Whyisitthatsomechildrenperformmuchbetterthanothersa
[originaltext]W:SoyouknowwhattheWhiteLaneLawis?M:IntheUnitedState
[originaltext]W:SoyouknowwhattheWhiteLaneLawis?M:IntheUnitedState
随机试题
StudyActivitiesinUniversityInordertohelpcollegeanduniversity
Genderequality,isawell-definedby-productofhumandevelopment.Italway
TheProcessofAnalyzingaPoemI.Genre—Possibleforms:sonnet,elegy,lyric,
TheuseofdeferentiallanguageissymbolicoftheConfucianidealofthewo
高速公路基层的混合料拌和时,宜采用两次拌和的生产工艺,也可采用间歇式拌和生产工艺
在浮点数加减法的对阶操作中()。A.将大的一个阶码调整与小的阶码相同 B.将
(2019年真题)对于采取代销方式销售的公司债券,其销售期最大不超过()。A.1
某房地产开发公司开发建设的甲住宅小区已临近竣工,该房地产开发公司发布了招标公告,
蝉鸣:盛夏:时令A.高速:交通:列车 B.炎热:非洲:热带 C.食品:变质:
(2014年真题)甲公司向银行借款900万元,年利率为8%,期限1年,到期还本付
最新回复
(
0
)