首页
登录
职称英语
[originaltext] Venice, a small, waterside city in northeast Italy, boils wit
[originaltext] Venice, a small, waterside city in northeast Italy, boils wit
游客
2023-08-27
89
管理
问题
Venice, a small, waterside city in northeast Italy, boils with happiness and excitement once every year. Between February 21 and March 4, carnival hits the streets. For most people, carnival means many large parties and feasting. In Venice, it also means traditional masks and clothes.(26)These costumes were first meant to hide personal identities. Then, different social classes could mix in a sea of happiness.
Today, people in Venice still dress up in the strangest ways—as armed soldiers, butchers and fishermen, for example. Bars and cafes are filled with partygoers who come to show off their beautiful clothes. Their designs and creations are made by special studios. Ready-made costumes are not acceptable. " In the months before the carnival we work overtime to meet the demand," said a mask-maker. " Many kilometers of silk and lace are made into costumes.(27)For shopkeepers, carnival is the best time of year. " At that time, the city was one of the wealthiest in Europe.
The tradition of celebrating with masks and costumes is thought to have been started by the "Stocking Companies". These were groups of young men who organized parties and festivals and wore colorful stockings to distinguish themselves from other people. By the 18th century, the carnival had reached its top.(29)It all came to an end when Napoleon controlled Venice in 1797. But in 1979, local people brought the old traditions back to life.
Now the Venice carnival attracts huge crowds from all over the world. The city certainly benefits—a whole industry has been built up around the carnival’s masks and clothes.
26. What are traditional costumes first used to do in the carnival?
27. Why do the shopkeepers like the carnival time?
28. Who started the tradition of wearing masks and costumes?
29. When did the carnival in Venice come to an end?
选项
A、Because they can make many different kinds of masks.
B、Because the city is a "sea of happiness" at that time.
C、Because people from all over the world come to Venice.
D、Because they can make a lot of money during that time.
答案
D
解析
短文在中间部分提到,对于零售商来说,狂欢节是一年中最好的时间。因为在那个时候,威尼斯是欧洲最富裕的城市之一。由此可知,在这段时间零售商可以赚到很多钱,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2962102.html
相关试题推荐
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillc
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillc
[originaltext]Wouldyoutrustarobottoparkyourcar?Thequestionwillc
[originaltext]W:Rockstarsnowfaceanewhazard—voiceabuse.(22)Afterlastwe
[originaltext]W:Rockstarsnowfaceanewhazard—voiceabuse.(22)Afterlastwe
[originaltext]W:Rockstarsnowfaceanewhazard—voiceabuse.(22)Afterlastwe
[originaltext]M:Sowhat’sthenextthingontheagenda.Mary?W:Well,it’sth
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone.Gary?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone.Gary?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone.Gary?Itriedtocallyouallni
随机试题
PresidentLincoln’s______wastofreeblackslavesinthesouthinAmericanhis
JanelearntspokenChinesewhile________EnglishinGuangzhou.A、teachB、teaching
It’saparlorgameinpublishingcirclestospeculatehowlongitwilltake
[originaltext]W:Iwasworkingonapaperaboutthedifferencesbetweenwomena
Cultureispassedonfromonegenerationtothenextthroughcommunication.
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
下列各项不属于糖尿病主要中医病因的是( )。A.禀赋不足 B.饮食失节 C
布卢姆认为最低水平的认知学习结果是_____,最高水平的认知学习结果是_____
避雷器运维细则中要求,瓷外套金属氧化物避雷器下方法兰应设置有效()。接
当实值期权在临近到期时,容易产生对冲头寸频繁和大量调整。()
最新回复
(
0
)