首页
登录
职称英语
In most cultures throughout the world, there is an expectation that when a p
In most cultures throughout the world, there is an expectation that when a p
游客
2023-08-27
94
管理
问题
In most cultures throughout the world, there is an expectation that when a person reaches adulthood, marriage should soon follow. In the United States alone, each month upwards of 168 000 couples wed,【C1】______to love, honor, and respect their chosen life mates until death parts them. The expectation is deep-rooted.
However, the social functions, purposes, and relevance of marriage are rapidly changing in 【C2】______society, making them less clear-cut than they have been throughout history. For instance, in a Pew Research Center random polling of over 2 000【C3】______, fewer than half of all of the adults polled indicated that if a man and a woman plan to spend the rest of their lives together as a couple, it was important that they【C4】______marry.
Those of us who choose to marry have【C5】______reasons why we decide to marry the person we do. There is a【C6】______, however, in our Western, individualistic culture: We tend to marry for reasons that benefit ourselves, rather than for reasons that benefit the society at large, such as found in collectivist cultures. Research in Western cultures has found, for example, that the number-one【C7】______people cite for marrying is to signify a lifelong commitment to someone they love. However, this reason is not the only response to why people wed—today, people get married for reasons of commitment, security, and personal belief systems. The Pew Research Center’s recent findings【C8】______that the main reasons people get married are for【C9】______ happiness and commitment, and bearing and raising children. As the data from this survey show us, there are racial, age, and religious differences in what people【C10】______to be the main purposes of getting married.
A)tendency F)pretending K)vowing
B)specific G)conventional L)consider
C)individuals H)observe M)reason
D)legally I)belief N)mutual
E)contemporary J)signify O)suggest [br] 【C9】
选项
答案
N
解析
形容词辨析题。根据上下文可知,本处所要表达的意思为:人们结婚的主要原因是为了——的幸福和承诺。空格处所填词语要修饰后面的happiness和commitment。由常识可知,N)mutual“彼此的,互相的”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2960794.html
相关试题推荐
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
[originaltext]Eagertolearnaboutdifferentcountriesandculturesandacq
DoestheWorldFaceaFutureofWaterWars?[A]Throughouthistor
DoestheWorldFaceaFutureofWaterWars?[A]Throughouthistor
DoestheWorldFaceaFutureofWaterWars?[A]Throughouthistor
随机试题
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:Thisbookisveryinteresting.M:I
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguage
Almost60%offive-year-oldsinsomeofBritain’spoorestareasdonotreach
判断疲劳的方法有()A.生理指标测定 B.运动医学检查 C.教育学观察 D
公司理财业务主要包括()。A.资产管理服务 B.现金管理服务 C.理财
幼儿身心发育尚未成熟,所以事事需要成人的精心照料,尽量不要让幼儿动手,以免其受到
患者,男,55岁。肝硬化病史6年,黑便1周,呕血1天入院治疗。体检:面色苍白,精
对各种心理咨询方法都有效的共同因素是()。 A.使求助者摆脱孤独,燃起希望
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
未经许可从事食品生产经营活动,或者未经许可生产食品添加剂,违法生产经营的食品、食
最新回复
(
0
)