首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hello?M: Hello. Is that the reference library?W. Yes. Can I
[originaltext]W: Hello?M: Hello. Is that the reference library?W. Yes. Can I
游客
2023-08-25
70
管理
问题
W: Hello?
M: Hello. Is that the reference library?
W. Yes. Can I help you?
M: I hope so. I rang earlier and asked for some information about Dennis Hutton, the scientist. You asked me to ring back.
W: Oh, yes. I have found something.
M: Good. I’ve got a pencil and paper. Perhaps you could read out what it says.
W: Certainly. Dennis Hutton, born- Darlington, 1836; died—New York, 1920.
M: Yes, got that.
W: Inventor and physicist, the son of a farm worker. He was admitted to the University of London at the age of 15.
M: Yes.
W: He graduated at 17 with the first class degree in physics and mathematics. All right?
M: Yes, all right.
W: He made his first notable achievement at the age of 18. It was a method of refrigeration which rolls from his work in low temperature physics. He became a professor of Mathematics at the University of Manchester at 24 where he remained for twelve years. During that time, he married one of his students, Natasha Willoughby.
M: Yes, go on.
W: Later working together in London, they laid the foundations of modern physics by showing that normal laws of cause and effect do not apply at the level of subatomic particles. For this he and his wife received the Nobel Prize for physics in 1910, and did so again in 1912 for their work on very high frequency radio waves. In his lifetime, Hutton patented 244 inventions. Do you want any more?
M: Yes. When did he go to America?
W: Let me see. In 1920 he went to teach in New York and died there suddenly after only three weeks. Still he was a good age.
M: Yes, I suppose so. Well, thanks.
12. What do we learn about Dennis Hutton when he was 15?
13. What did Dennis Hutton do at the age of 24?
14. For what were Dennis Hutton and his wife awarded the Nobel Prize a second time?
15. Why did Dennis Hutton go to New York?
选项
A、He distinguished himself in low temperature physics.
B、He fell in love with Natasha Willoughby.
C、He became a professor of Mathematics.
D、He started to work on refrigeration.
答案
C
解析
事实细节题。对话中,女士提到DennisHutton在24岁时成为曼彻斯特大学的数学教授。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2957237.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hey,Linda!Longtimenosee!Iheardthatyou’regoingonab
[originaltext]W:Iboughtadressingtable,andmyroommateleftherstomeyes
[originaltext]W:Iboughtadressingtable,andmyroommateleftherstomeyes
[originaltext]W:Iboughtadressingtable,andmyroommateleftherstomeyes
[originaltext]Therecentincreaseincarstealinghasalarmedthepolicewh
[originaltext]Edisonisawell-knownAmericaninventor.Hewastaughtbyhi
[originaltext]Edisonisawell-knownAmericaninventor.Hewastaughtbyhi
[originaltext]Edisonisawell-knownAmericaninventor.Hewastaughtbyhi
[originaltext]Architectureistobuildingasliteratureistotheprintedw
[originaltext]Architectureistobuildingasliteratureistotheprintedw
随机试题
Thewonderswhichmedicalworkershavealreadybroughtaboutinthediagnosi
[originaltext]Martin:Hithere,Pat.Howareyou?Pat:Fine,thanks,Martin.I
Wehadtowaitsometimebeforethemenuwasbroughttousandourorders______
Humansympathy【C1】______whalesisonlynaturalofallthecreaturesinthe
关于税收饶让的说法,正确的是()。A.税收饶让可以完全解决重复征税 B.居
某银行为争取客户资源开发了一种新的理财产品,但该理财产品存在的设计缺陷可能给银行
受体激动药的最大效应取决于其______的大小;当______相同时药物的效价强
海关统计是按照( )统计原则进行统计。A.经济合作与发展组织(OECD)的国际
马老师在逛商场时偶遇班上一位小朋友的家长,便一同挑选衣服。付款时,这位家长坚持把
在软基上建造斜坡堤,应用了土工织物的哪些功能?起到怎样的作用?
最新回复
(
0
)