首页
登录
职称英语
[originaltext] Edison is a well-known American inventor. He was taught by hi
[originaltext] Edison is a well-known American inventor. He was taught by hi
游客
2023-08-26
75
管理
问题
Edison is a well-known American inventor. He was taught by his mother when he was a child. Later he learned things by himself by reading and experimenting. He built a lab for himself to work in, and he worked very hard in his sixty years of scientific activities. He made over a thousand inventions. Few inventors in the world could have such great success. Edison’s first invention was made in 1868. He was then a telegraph operator. He wished to work out a new method to improve the old telegraph system because it was impossible at that time for the system to send more than one message along the same line at the same time. He read all the works of Faraday, another great scientist, before starting his invention. Sometimes he didn’t go to bed and didn’t even stop to eat. He thought he had too much to do and there was no time to lose. Days and nights he was reading and reading. After he read through Faraday’s writings, he began his experiments. A few months later he succeeded in building a double transmitter and improved the old telegraph system.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What can we learn about Edison’s early education?
34. When did Edison make his first invention?
35. Why did Edison decide to improve the old telegraph system?
选项
A、In 1848.
B、In 1858.
C、In 1868.
D、In 1878.
答案
C
解析
预览选项可知,本题考查时间,故听音时要留意短文中出现的相关时间。文中明确提到Edison’s first invention…in 1868,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2959242.html
相关试题推荐
AslongastheAmericanlandwasnotcompletelysettledandtheelementsof【
AslongastheAmericanlandwasnotcompletelysettledandtheelementsof【
AslongastheAmericanlandwasnotcompletelysettledandtheelementsof【
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
[originaltext]Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetr
[originaltext]Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetr
[originaltext]"Switchingoffthetelevisionmayhelppreventchildrenfrom
[originaltext]W:AndnowhereisourguestHarrisonBlacktotellusaboutLond
[originaltext]W:AndnowhereisourguestHarrisonBlacktotellusaboutLond
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
随机试题
Readthetextbelowaboutmarketinginformation.Inmostofthelines(34-45),th
Mostpeoplehaveexperiencedthefeeling,afterataxingmentalwork-out,that
Humanbeingshave______themselvestoverydiverseenvironmentswiththehelpo
[originaltext]W:SoMark.Whatisyourfavoritehobby?M:Probablysports.W:
Therewasatimewhenanypersonalinformationthatwasgatheredaboutuswa
[originaltext]Authoritiessayeveryonehasbeenevacuatedfromaluxuryhoteli
税收规划的目标有()。 Ⅰ减轻税收负担Ⅱ实现涉税零风险 Ⅲ获
电子地图的设计应重点从()等方面来考虑。A.界面设计 B.比例尺设计 C.符
企业劳动定员制定修订的新方法主要有( )。A.零基定员法 B.概率推断法
体液调节的特点是A.只有通过血液起作用 B.作用范围广、持续时间久 C.反应
最新回复
(
0
)