首页
登录
职称英语
[originaltext] A new system has been developed to measure the health of the
[originaltext] A new system has been developed to measure the health of the
游客
2023-08-24
81
管理
问题
A new system has been developed to measure the health of the world’s oceans. Scientists say the system will change the way we think about oceans and how they affect our lives. It is called the Ocean Health Index.(20)The index is designed to tell if anything is wrong with the oceans and, if so, what can be done about it. Greg Stone is chief ocean scientist for the environmental group Conservation International. He is also vice-Chairman of the Global Agenda Council on Oceans at the World Economic Forum.(21)According to Mr. Stone, the Ocean Health Index is the first global, totally scientific and transparent measure of ocean health that we’ve ever had. It will help end a lot of ignorance about the seas. No matter whether people live in the United States or in the middle of Africa, they should care about what happens to the oceans. Most of the oxygen that we breathe comes from the ocean. The oceans are the primary climate adaptation system. They absorb carbon.(22)Also, one out of four people on the planet get their daily source of protein from the ocean.
The Ocean Health Index uses 200 separate measurements. Once a year, scientists will use it to announce whether the oceans successfully passed the test. People have looked to nature for medicines since ancient times. And modern scientists have searched the world’s rainforests for new medicines. But the ocean may be an even better source. At least 26 drugs that come from sea organisms are currently being used or developed. And a new generation of chemists hopes to increase that number.
20. What’s the Ocean Health Index designed for?
21. What is one of the distinguished features of the Ocean Health Index?
22. What can oceans do for people?
选项
A、It is designed by an environmental group.
B、It is funded by the Global Agenda Council.
C、It is the first transparent measure of ocean health.
D、It has changed people’s attitude towards the oceans.
答案
C
解析
短文中提到,根据Stone先生的说法,海洋健康指数是首个针对海洋健康进行的科学透明的测量,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2954718.html
相关试题推荐
[originaltext]TheBarbiemaker,Mattel,iscomingundergrowingpressureto
[originaltext]InthesunlitlibraryatJorgePrietoElementaryonChicago’s
[originaltext]Asanewyearbegins,it’stheperfecttimetosetgoalsfor
[originaltext]W:Sowhatisastressinterview?M:Itisatacticusedbysome
[originaltext]W:Youareon"JustOneThing"today.Dr.LawrenceRoseniswith
[originaltext]W:Youareon"JustOneThing"today.Dr.LawrenceRoseniswith
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,Gary?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,Gary?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,Gary?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,Gary?Itriedtocallyouallni
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNUMBERSAND/ORNOMORETHANTHREEWORDSforeach
Doctorsareconfidentthathe’llmakeafull(recover)______.recovery本题考查名词用法。空
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow
Scienceiscommittedtotheuniversal.Asignofthisisthatthemoresucce
Thetraditionaltwo-parentsfamilyisfastgivingwayintheAmericaofthe
流行病学的主要特征有()A.群体特征 B.以分布为起点的特征 C.社会医
患者,女性,38岁,长期服用避孕药,近两个月来感上腹不适,食欲减退,上腹部可触及
国际上理解教育实质是在教育中贯穿( )。A.主体教育观 B.精英主义价值
社区工作的地区发展模式认为过程目标的地位和重要性超过任务目标,对此的正确理解是(
解释技术的正确做法是()。 (A)准确地把握情况(B)不分对象 (C)不
最新回复
(
0
)