首页
登录
职称英语
[originaltext] Insomnia(失眠症)is the most common sleeping disorder. Approximat
[originaltext] Insomnia(失眠症)is the most common sleeping disorder. Approximat
游客
2023-08-24
68
管理
问题
Insomnia(失眠症)is the most common sleeping disorder. Approximately 25% of the adult suffer from sleeping problems, and as many as 10% reach the threshold of insomnia.(23)Insomniacs experience difficulty falling or staying asleep, a lack of healthy sleep, and daytime symptoms such as fatigue, mood disturbance, and difficulty concentrating. For insomniacs, theirs is often a long-term condition. Nearly 70% continue to experience symptoms a year later, and half still have insomnia up to three years later. Compared to the general population, people with insomnia are more than five times as likely to experience anxiety and depression, are at more than twice the risk of developing heart disease, and may have a high risk of death. Insomniacs may also be at significantly greater risk of alcohol and substance abuse.(24)But despite the large number of people affected, insomnia often goes unrecognized and untreated. People usually ignore their sleeping quality and mental condition. According to the experts, much more needs to be done to identify and treat insomnia in its early period. Furthermore, efforts must be made to ensure that patients are treated according to clinical guidelines and with treatments of proven effectiveness. Some of the most commonly prescribed drugs have been poorly studied for treatment of insomnia.(25)The problem is more pronounced for non-prescription drugs. Despite the widespread use of over-the-counter products, such remedies have not been rigorously studied and there is little evidence to indicate which drugs, if any, work well and for whom.
23. What kind of difficulty do insomniacs suffer?
24. What can we infer from the passage?
25. What can we learn about over-the-counter products?
选项
A、They are not popular nowadays.
B、They shouldn’t be the first choice for insomniacs.
C、They are much cheaper than the prescribed medicines.
D、All of the experts approve of them.
答案
B
解析
短文最后提到,非处方药治疗失眠的效果并不明显。虽然现在非处方药非常普遍,但人们对其药效并没有进行深入研究,而且也不清楚何种药适合何种人群。由此推测,非处方药不应成为失眠症患者的首选药物。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2953242.html
相关试题推荐
[originaltext]AlthoughHenryFord’snameiscloselyassociatedwiththecon
[originaltext]AlthoughHenryFord’snameiscloselyassociatedwiththecon
[originaltext]AlthoughHenryFord’snameiscloselyassociatedwiththecon
[originaltext]Peoplewhoarehitbylightningandsurviveoftenhavelong-t
[originaltext]Untilthe20thcentury,mostpaintingswererepresentational.
[originaltext]W:OurlecturetodayisgivenbyProfessorBarton.He’sgoingto
[originaltext]M:Backgroundmusicissupposedtoinfluenceyourattitudesandp
[originaltext]M:Congratulations!Iknowyougotanewjob.Whendoyoustartt
[originaltext]M:Congratulations!Iknowyougotanewjob.Whendoyoustartt
[originaltext]M:Congratulations!Iknowyougotanewjob.Whendoyoustartt
随机试题
MyViewonIndependentRecruitingofUniversities1.近年来,一些高校开始自主招生2.有人表示赞成,也有人反
Justinwasalwaysprepared.Hismottowas"Neverthrowanythingout,you
OnenotedeconomisthasmadeacomparisonoftheFederalReserveandanautomobi
Hungryprehistorichunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctio
设f(x)是区间[0,+∞)上具有连续导数的单调增加函数,且f(0)=1。对任意
工程建设国家标准由()组织编制并批准。A.国务院 B.国务院住房和城乡建设委
“人得自由,而必以他人之自由为界。”这告诫我们在政治参与中必须坚持()。A.
从“抢盐风波”到“各地发生地震”,网络造谣滋生的“网络炸弹”,影响甚远。虽然很多
案例二: 一般资料:求助者,男性,37岁,机关公务员。案例介绍:一个多月前
2021年2月,某增值税一般纳税人将2020年4月购入的一台已抵扣过进项税额的生
最新回复
(
0
)