首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Good morning. Doctor.W: Good morning, Mr. White. What can I d
[originaltext]M: Good morning. Doctor.W: Good morning, Mr. White. What can I d
游客
2023-08-24
86
管理
问题
M: Good morning. Doctor.
W: Good morning, Mr. White. What can I do for you?
M: I have a sore throat.
W: Can you describe it in detail?
M: I get a scratchy throat and it becomes very pain when I swallow. It has lasted for three days and I ignored it at first but it became worse instead of alleviating. Now I can hardly drink water without pain. It’ s really annoying, because I have to deliver an important lecture the day after tomorrow. I become very worried about my voice.
W: I see. Did anything unusual happen during the past three days?
M: Nothing unusual as far as I can ... Oh, wait! I moved my house from the old address to the new apartment in the downtown last week.
W: That’ s the cause. When a new house is finished, the chemical vapours being given off by paint, glue and other construction materials and moisture will linger for a long time in the house. People who breathe and live in such houses will surely get sick.
M: But what should I do. There is no time and I have classes.
W: Don’t worry. I will prescribe some medicine to alleviate the pain.
M: Thank you doctor.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What’ s wrong with the man’ s body?
13. How long has the man suffered from the illness?
14. What’s the cause of his illness?
15. What will the man do the day after tomorrow?
选项
A、He caught cold.
B、He ate rotten food.
C、He breathed in harmful chemical vapours.
D、He fell from his bicycle.
答案
C
解析
推断题。根据题干中的the cause可知对话中提到That’s the cause.When a new house is finished.thechemical vapours being given off by paint,glue and other construction materials and moisture will linger for along time in the house.People who breathe and live in such houses will surely get sick.(这就是根源了,当一个新房子装修好后,从油漆、胶水和其他建筑材料和液体里发出的化学气体会在屋子里徘徊很久。在这样的房子里居住、呼吸肯定会得病的),可以得知他吸了有毒气体。因此,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2952774.html
相关试题推荐
[originaltext]Trialsinlifecanbetragediesortriumphs,dependingonhow
[originaltext]Trialsinlifecanbetragediesortriumphs,dependingonhow
[originaltext]Trialsinlifecanbetragediesortriumphs,dependingonhow
[originaltext]Almost150nationshaveheldthefirstofaseriesofnegotia
[originaltext]MaryCassattwasanineteenthcenturyartist,whospentherl
[originaltext]MaryCassattwasanineteenthcenturyartist,whospentherl
[originaltext]MaryCassattwasanineteenthcenturyartist,whospentherl
[originaltext]Suddencoldcanbethebiggestthreatforplants,especially
[originaltext]Suddencoldcanbethebiggestthreatforplants,especially
[originaltext]Expertssaythateachyearmorethanonemillionpeopleworld
随机试题
Itisreportedthatbagsaregettingbiggerallthetime,andthatthereare
Despitetheweb,wewatchmoretelevisionthanever.Inthechaosoftod
Byusingthenationalroadsystem,onecandrivetoallstatesofAmericawithou
Thesedays,peoplewhodo【C1】______workoftenreceivefarmoremoneythanpe
微分方程满足的解为
女性,20岁。2年来双面颊部蝶形红斑,下肢水肿。1周来尿量减少,化验尿蛋白(++
以下给出的是纸盒的外表面,哪一个选项可以由其折叠而成? A.如上图所示 B.
《期货从业人员执业行为准则(修订)》提倡同业公平竞争,严禁期货从业人员从事不正当
根据我国《保险法》,下列险种中属于广义财产保险范畴的有( )。A.场所责任保险
某公司中标一座跨河桥梁工程,所跨河道流量较小,水深超过5m,河道底土质
最新回复
(
0
)