首页
登录
职称英语
[originaltext] Almost 150 nations have held the first of a series of negotia
[originaltext] Almost 150 nations have held the first of a series of negotia
游客
2023-08-26
78
管理
问题
Almost 150 nations have held the first of a series of negotiations about a treaty to control tobacco use. The World Health Organization organized the talks in Geneva, Switzerland in the year 2000.[32]The WHO says diseases linked to tobacco use kill 4 million people a year and will increase to 10 million a year in 30 years if no action is taken.
The WHO wants a signed anti-tobacco treaty within 3 years. The WHO wants the treaty to ban multinational tobacco companies from advertising and supporting sports events.[33]It wants the treaty to increase taxes to make cigarettes more costly. It says the treaty should fight the illegal trade in cigarettes. And it wants the treaty to include measures to reduce the number of young people who smoke. Celso Amorim, chairman of the six days of talks, says die delegates proposed some very strong measures to reduce tobacco use. But there is much hard work ahead.
Mr. Amorim says most of the nations officially expressed opposition to cigarette smoking.[34]But there is disagreement on how to stop trade in cigarettes across borders. Some countries believe common cigarette tax systems are the answer.
A major issue in the anti-tobacco effort deals with the economies of nations that grow tobacco.[35]Those countries want to know if they will receive financial help if they reduce or stop growing tobacco. Many poor countries support a special supply of money for tobacco growers who take such action. However, Canada and the United States support other kinds of financial assistance to such countries.
32. How many people will be killed each year 30 years later if nothing is done to control tobacco use, according to the WHO?
33. Which of the following actions will get support from the WHO, according to the passage?
34. How do some countries believe cross-boarder cigarettes trade can be stopped, according to the passage?
35.What do the poor countries want to obtain if they stop growing tobacco?
选项
A、Governments raise the taxes on cigarettes.
B、Multinational tobacco companies support sports events.
C、Farmers grow tobacco to make profit.
D、Countries punish smokers severely.
答案
A
解析
细节题。文中提到,the WHO希望在3年内能签订反吸烟条约(anti-tobacco treaty),希望该条约能够阻止跨国香烟公司宣传和支持体育赛事;能够提高税率(increase taxes),以使香烟更加昂贵,[A]是the WHO希望treaty能够实现的目标之一,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2959194.html
相关试题推荐
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]WhatwasthemostpopularmixabouttheUnitedStatesinthe
[originaltext]M:(22)Whatmadeyoudecideonthistypeofoccupation?W:Oh,to
[originaltext]M:(22)Whatmadeyoudecideonthistypeofoccupation?W:Oh,to
[originaltext]M:(22)Whatmadeyoudecideonthistypeofoccupation?W:Oh,to
[originaltext]M:I’veheardthattherecentsurveyfoundathirdofusarelivi
[originaltext]M:I’msorry.Itwastoocoldandmycarcouldn’tstart.Ihadto
随机试题
Whichofthefollowingstatementsistrue?[br]Whywasn’tMrs.Johnsonupsetwi
TheInternetisa【B1】______networkofcomputers【B2】______allovertheworld
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
ThelargestuniversityinCanadaisA、UniversityofToronto.B、McGillUniversity.
腰麻对生理的影响下列叙述哪项错误A.阻滞交感神经节前纤维,使动、静脉扩张,回心血
重要地理信息数据由()以公告形式公布。A:省级测绘行政主管部门B:国务院或者国
下列属于学生不良行为的原因的是() A.家庭教育失误B.遗传的影响 C.
与骨骼肌和神经细胞相比,心室肌细胞动作电位最大的特点是 A.有0期去极化B.
有权同意对具有完全民事行为能力且意识清醒的患者施行特殊治疗的人员是( )。A.
单独抽出立卷的会计档案应当在()中注明。A:会计档案保管清册B:会计档案销毁清
最新回复
(
0
)