首页
登录
职称英语
[originaltext] Good afternoon! Today I would like to talk about the Undergro
[originaltext] Good afternoon! Today I would like to talk about the Undergro
游客
2023-08-18
67
管理
问题
Good afternoon! Today I would like to talk about the Underground Railroad. Now, one of the most interesting events, I think, in Afro-American history, was the development of the Underground Railroad in the years before the Civil War. I guess you’ve all heard of that, right? Then you know that the Underground Railroad wasn’t a real railroad—it just got that name, in about 1831, because at that time the new steam engines, the new steam railways, were becoming important in the US economy.
So, the Underground Railroad wasn’t a railroad—it was a network of people who helped slaves in the South escape to the North, to the northern states and to Canada, mostly, but also to the West, to Mexico, and to the Caribbean as well. These people were black and white, abolitionists and free Blacks and various religious groups, and they helped slaves escape from their masters. They hid them in their houses, and they secretly conveyed them by wagon, by boat, and on foot—to places where human slavery was illegal.
It’s believed that the system was started by a Quaker, Isaac Hopper, near the end of the 18th century, because he had begun organizing ways to assist runaway slaves at that time. It’s documented that, in 1786, George Washington—before he became the first US President—complained that one of his slaves was helped to escape by, quote, "a society of Quakers, formed for such purposes", unquote.
The Underground Railroad never was extensively organized, though It was just an informal network of safe houses and secret routes and meeting points. The people involved didn’t know any of the details of operations beyond those in their own immediate area—probably just enough to convey fugitives to the next station
The participants used a kind of code, a kind of jargon, based on railway terms. The various hiding locations were called "stations", so the people who hid the runaways were called "stationmasters", and the people who guided them along the route, who transported them from meeting place to meeting place, were called "conductors". And the escaped slaves themselves were referred to as "passengers". One station-master, William Steel, helped hundreds of escaping slaves-as many as sixty a month,and he kept careful records, including individual biographies, that included these railway code phrases. Then he later published these accounts, after the war, in 1872.
23. What does the speaker say about the Underground Railroad?
24. Who is believed to have started the Underground Railroad?
25. What did people call the runaway slaves?
选项
A、George Washington.
B、A black slave.
C、A slave owner.
D、A Quaker.
答案
D
解析
原文提到,人们认为the Underground Railroad是由一个名字叫Isaac Hopper——基督教贵格会的教徒(Quaker)建立的,答案为D。原文说到根据记载,George Washington在成为美国第一任总统之前,曾经抱怨过他的一个奴隶被贵格会教徒协助逃跑了,以此说明the Underground Railroad很可能是由贵格会教徒创办的,A项不对;B项和C项在原文都有提及,但他们并不是创办人,所以也是错误的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2936189.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,everyone.Ourtopicfortoday’stalkisabouts
[originaltext]Okay,we’vebeendiscussingfilmsinthe1920sand1930s,and
[originaltext]Okay,we’vebeendiscussingfilmsinthe1920sand1930s,and
[originaltext]Asuperattendantofthecity’smunicipalbuilding,DeliaSad
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
[originaltext]W:Mr.Green,isitfairtosaythatnegotiationisanart?M:We
[originaltext]W:Mr.Green,isitfairtosaythatnegotiationisanart?M:We
[originaltext]W:Idon’tknowwhattodo.Ican’tseemtogetanyoneinthehos
[originaltext]W:Idon’tknowwhattodo.Ican’tseemtogetanyoneinthehos
随机试题
TheFrancehaveputforwarda(propose)______forajointproject.proposal句意:法
女性,38岁,因卵巢肿物行手术治疗。术中探查发现左卵巢肿物25cm×20cm×1
D是由y2=x及y=x-2所围成的区域,则化为二次积分后的结果为:
Networkscanbeinterconnectedbydiffer
HTML代码<ahref=″url″>……</a>表示( )。A.创建一个超
胸片示左侧全胸呈均匀的致密增高阴影,与纵隔连成一片,患侧肋间隙变窄,气管纵隔移向
关于神经冲动能传入中枢神经系统引起牙痛有多种学说,较能解释一些临床急性牙髓炎症状
(2018年真题)下列各项中,应计入废品损失的有( )。A.可修复废品的修复费
关于法的效力层级的说法,正确的是( )。A.部门规章与地方法规之间对同一事项的
投资者投入的固定资产,按()作为其成本。A、按同类或类似固定资产的市场价格 B
最新回复
(
0
)