首页
登录
职称英语
[originaltext] (13) Western doctors are beginning to understand what traditi
[originaltext] (13) Western doctors are beginning to understand what traditi
游客
2023-08-12
83
管理
问题
(13) Western doctors are beginning to understand what traditional healers have always known—the body and the mind are inseparable. Until recently, modern urban physicians heal the body, psychiatrists the mind, and priests the soul. However, the medical world is now paying more attention to holistic medicine, which is an approach based on the belief that people’s state of mind can make them sick or speed their recovery from sickness. (14) Several studies show that the effectiveness of a certain drug often depends on the patient’s expectations of it. For example, in one recent study, psychiatrists at a major hospital tried to see how patients could be made calm. They divided them into two groups. One group was given a drug while the other group received a harmless substance instead of medicine without their knowledge. Surprisingly, more patients in the second group showed the desired effect than those in the first group. In study after study, there’s a positive reaction in almost one-third of the patients taking harmless substances. How was this possible? How can such a substance have an effect on the body? (15)Evidence from a 1997 study at the University of California shows that several patients who received such substances were able to produce their own natural drug, that is, as they took the substance their brains released natural chemicals that act like a drug. Scientists theorized that the amount of these chemicals released by a person’s brain quite possibly indicates how much faith the person has in his or her doctor.
13. According to the speaker, what are western doctors beginning to understand?
14. What does the recent study at a major hospital seem to prove?
15. What evidence does the 1997 study at the University of California produce?
选项
A、Expensive drugs may not prove the most effective.
B、The workings of the mind may help patients recover.
C、Doctors often exaggerate the effect of their remedies.
D、Most illnesses can be cured without medication.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2919124.html
相关试题推荐
[originaltext]Letmewarnyouagainstamistakethathistoriansofscienceo
[originaltext]Letmewarnyouagainstamistakethathistoriansofscienceo
[originaltext]Nowwe’vebeentalkingabouttherevolutionaryperiodinthe
[originaltext]Nowwe’vebeentalkingabouttherevolutionaryperiodinthe
[originaltext]I’mgoingtopassthispieceofamberaroundsoyoucanseeth
[originaltext]Californiaisalandofvarietyandcontrast.Almosteverytyp
[originaltext]VietnameseauthoritiesreportedonMondaythatbirdfluhassp
[originaltext]VietnameseauthoritiesreportedonMondaythatbirdfluhassp
[originaltext]M:SoJanice,youwerelookingatidentifyingdifferenttalentsi
[originaltext]M:SoJanice,youwerelookingatidentifyingdifferenttalentsi
随机试题
Innovation,theelixir(灵丹妙药)ofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs
A—NewYear’sDayB—Valentine’sDayC—LanternFestivalD—CarnivalE—Apr
审计人员对应收账款进行函证的主要目的是为了验证应收账款的:A:真实性 B:完整
承受相同荷载条件下,相对刚性基础而言柔性基础的特点是( )。A.节约基础挖方量
现存最具有代表性的宋代作品之一《白石道人歌曲》的作者是() A.周邦彦
根据《标准设计施工总承包合同》,关于竣工后试验的说法,正确的有( )。 A、
对食管描述正确的是A.成人的食管长约40cm B.食管下连咽部 C.食管的第
如果一国的实际GDP大于潜在GDP,表明该国()。A.经济增长过快 B.出现了
精神科学教育学即(),它与实验教育学和赫尔巴特式的教育学相对立。 A.实用主
男性,52岁,因咳嗽、胸闷、气短1周收入院。查体:T37.5℃,R24次/分,口
最新回复
(
0
)