首页
登录
职称英语
[originaltext] As I am sure you are aware, history is full of people who were
[originaltext] As I am sure you are aware, history is full of people who were
游客
2023-08-10
69
管理
问题
As I am sure you are aware, history is full of people who were so admired that over the centuries they become almost mythical figures. George Washington is a good example. Everyone knows this story about his chopping down the cherry tree when he was young and bravely confessing to his mischief later. People greatly admired Washington’s integrity. And so, out of that, this story evolved, even though no one knows for sure whether the incident ever occurred. Then there is the American Indian, Poke Hunters, beloved by history for making peace between the English Colonies and the American Indians. The history of her life has also become somewhat mythical. At the historical society exhibit next week, we’ll see many artistic works depicting the major events of her life. And while we are there, keeping in mind that much of what you’ll see in the paintings reflects how much she was admired, but not necessarily the fact of her life. For instance, one painting shows her saving the life of Jon Smith, an English Colonist, who had been captured by her tribe. Smith, so the story goes, was about to be executed when twelve-years-old Poke Hunters lay her head on top of his. Tell you a lot about her courage. But Jon Smith himself related this story only years after Poke Hunters had become famous, which suggests that he may have exaggerated the truth a little bit, as many of the works that we’ll see in next week may have done. Something else to remember: paintings portrait her physical appearance in many different ways, but always flattering ways. Yet only one picture of her was ever painted while she was living.
Now listen to the following recording and answer questions 23 to 25.
23. Why does the speaker mention the story about George Washington and the cherry tree?
24. According the speaker, why is Poke Hunters famous?
25. What does the speaker imply about most of the paintings of Poke Hunters?
选项
A、They have only recently been discovered.
B、They were painted by the colonists who knew her.
C、Most of them portray her as a child.
D、They might not reflect the fact of her life.
答案
D
解析
细节题。根据paintings portrait her physical appearance in many different ways,but always flattering ways.可知,作者认为关于Poke Hunters的画有很多种不同的形式,但是都体现了奉承。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2913508.html
相关试题推荐
[originaltext]Areyoureadytounlockyourproductivitypotential?Haveyou
[originaltext]Areyoureadytounlockyourproductivitypotential?Haveyou
[originaltext]Wecontinueourdiscussionofplagiarism(剽窃).Lastweek,wes
[originaltext]Wecontinueourdiscussionofplagiarism(剽窃).Lastweek,wes
[originaltext]W:Well,Mr.Smith,I’velookedintoyourinvoiceandfoundoutw
[originaltext]W:Well,Mr.Smith,I’velookedintoyourinvoiceandfoundoutw
[originaltext]W:Well,Mr.Smith,I’velookedintoyourinvoiceandfoundoutw
[originaltext]W:Right,Iguessyouhavesomeideasforourpromotion.M:Well,
[originaltext]W:Right,Iguessyouhavesomeideasforourpromotion.M:Well,
[originaltext]Doyouhavecancer?Whetheryou’vejustbeendiagnosedorwhet
随机试题
Thereisstillalotofdebateaboutwhetheracupuncturecanhelpcureheartail
Tearsineyes,shefoundhiscatseriously(wound)_________.woundedwound是及物动词,意思
PoliceinthepopularresortcityVirginiaBeachrecentlybeganoperatingvi
Ifyouareayoungcollegestudent,mostofyour【B1】______aboutyourhealth
DuringJulyandAugusttherewasnorainforweeks______.A、bytheendB、inthee
患者,男,28岁。2周前高热,经治疗后高热已退,但仍有低热,夜间加重。治宜选用的
小明的步行速度为1米/秒,从A地到B地步行需要3小时,骑自行车需要1小时,电动车
基本经济部类的(),使城市在区域中的地位不断升高,使城市成为区域发展的核心,
(2018年真题)大额可转让定期存单不具备()特性。A.能转让流通 B.
二灰混合料压实与养护中,以下说法正确的是( )。A.施工时不应有虚铺厚度 B
最新回复
(
0
)