首页
登录
职称英语
[originaltext] Whales are huge, but difficult to see, which adds to their my
[originaltext] Whales are huge, but difficult to see, which adds to their my
游客
2023-08-04
58
管理
问题
Whales are huge, but difficult to see, which adds to their mystery and fascination. They are highly intelligent animals with an elaborate social life, no possessions and the complete freedom of movement in three dimensions.
Blue whales are difficult to weigh because of their size, nevertheless, at up to 200 tons, even an ordinary-sized whale is a vast and impressive creature. Their tongues can weigh as much as an elephant; their hearts weigh as much as an automobile. Quite a size!
As their names suggest, blue whales look true blue underwater, but on the surface their color is more like blue-gray. Their underbellies take on a yellowish color from the millions of micro-organisms that take up residence in their skin.
Blue whales live in all the world’s oceans, occasionally swimming in small groups, but usually alone or in pairs. They often spend summers feeding in polar waters and undertake lengthy migrations towards the equator as winter arrives. These graceful swimmers cruise the ocean at more than five miles an hour, but accelerate to more than 20 miles an hour when they are angry. Blue whales are among the loudest animals on the planet. They emit a series of pulses, groans and moans, and it’s thought that, in good conditions, blue whales can hear each other up to 1000 miles away. Scientists think that they use these methods not only to communicate, but, along with their excellent hearing, to navigate the lightless ocean depths.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. Why are blue whales difficult to weigh?
10. Why do we call the animals blue whales?
11. How do blue whales communicate with each other over long distance?
选项
A、By emitting a series of pulses, groans and moans.
B、By cruising the ocean at more than 20 miles an hour.
C、By changing the color of their backs.
D、By giving out yellowish light.
答案
A
解析
原文中提到,它们发出一系列的脉冲、呻吟声和呜咽声,据猜测,在条件好的情况下,蓝鲸可以在1000英里以外的地方听到彼此的声音。科学家认为它们用这些方法不仅可以相互沟通,加上它们极好的听力,还可以在昏暗的海洋深处前行。因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2897371.html
相关试题推荐
[originaltext]Havingsuccessandbeingabletomeetone’sgoalsrequireskn
[originaltext]Havingsuccessandbeingabletomeetone’sgoalsrequireskn
[originaltext]Researchsubjectswhohavelivedwithlimitedhumancontacts
[originaltext]Researchsubjectswhohavelivedwithlimitedhumancontacts
[originaltext]Researchsubjectswhohavelivedwithlimitedhumancontacts
[originaltext]Fear,anger,hateandsadnessarefouremotionsthatcanaffe
[originaltext]Lionfishareknownfortheirbeautyandunusuallook.Butlio
[originaltext]ParticipantsinGirlsonRockgettoexploreforests,hikemo
[originaltext]ParticipantsinGirlsonRockgettoexploreforests,hikemo
[originaltext]W:Whatdoyouthinkaboutthemovie?M:Well.IthinkHa
随机试题
PrimeMinisterisnot______.A、appointedbythequeenB、theministerforthecivi
AmericansandTheirCarsA)Ithasbeenoneoftheworld’
家庭是社会的基本单位,其结构随着社会的发展而变化。在中国几千年的封建社会(feudalsociety)里,绝大部分家庭是几世同堂,家里的大事由男人做主
【B1】[br]【B9】A、defendedB、resistedC、fendedoffD、withstoodC动词辨义题[考频:50]。本句的意思
下列设计规定中,哪一条不正确?()A.托儿所、幼儿园主要生活用房应获得冬至日
下列关于阅读教学的说法正确的是()。 ①阅读教学应注重培养学生感受、理解、
下列药物中,能燥湿止带的为A.苍耳子B.羌活C.白芷D.防风E.藁本
发绀是由于A.毛细血管扩张充血 B.红细胞量增多 C.红细胞量减少 D.血
若钥匙不是在宿舍里丢失的,那就一定是在办公室或走廊上或大街上丢失的,又因为开宿舍
布鲁纳认为,无论我们选择何种学科,都务必使学生理解该学科的基本结构。依此而建立的
最新回复
(
0
)