首页
登录
职称英语
[originaltext] A new study has found a positive correlation between how much
[originaltext] A new study has found a positive correlation between how much
游客
2023-08-04
63
管理
问题
A new study has found a positive correlation between how much television children watch and their parents’ stress levels. Why? Because the more television kids watch, the more they’re exposed to advertising; the more advertising they see, the more likely they are to insist on purchasing items when they go with their parents to the store. This could generate conflict if the parents refuse. All that, researchers say, can contribute to parents’ overall stress levels.
What’s the solution? Perhaps the most obvious is curtailing screen time. Commercial content is there for a reason to elicit purchasing behavior, so parents might want to shut off the TV. Researchers concede that this is easier said than done, so they suggest another option. Parents can change how they talk to their kids about purchases. The researchers suggest that parents seek input from their children on family purchasing decisions. They shouldn’t try to control all purchases. Instead, parents might tell their children things like, "I will listen to your advice on certain products or brands. " This type of communication, the researchers assert, can lead to children making fewer purchasing demands. That means less parents’ stress.
However, the protective effect of this kind of communication diminishes with greater exposure to television. This is because advertising aimed at children is especially persuasive. Advertisers use an assortment of tactics such as bright colors, happy music, and celebrity endorsements to appeal to children. Plus, children don’t have the cognitive ability to fully understand advertising’s intent. That makes them particularly vulnerable to advertisements.
9. What has the new study found about children watching television?
10. What are parents advised to do to reduce the impact of TV commercials?
11. What makes children particularly vulnerable to TV commercials?
选项
A、Their limited cognitive ability.
B、Their strong natural curiosity.
C、Their admiration for celebrities.
D、Their lack of social experience.
答案
A
解析
文章结尾处提到,孩子们还不具备完全理解广告意图的认知能力,这使得他们特别容易受到广告的影响,故选项A正确。limited cognitive ability是对文中don’t have the cognitive ability to fully understand的概括。选项B和D文中未提及,故排除。选项C是利用文中提到的celebrity endorsements设置的干扰项,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2895761.html
相关试题推荐
[originaltext]Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadult
[originaltext]ThepioneerofchocolatecookiesinAmericais"Amoscookies"
[originaltext]ThepioneerofchocolatecookiesinAmericais"Amoscookies"
[originaltext]ThepioneerofchocolatecookiesinAmericais"Amoscookies"
[originaltext]InAmerica,driver’seducationispartoftheregularhighsc
[originaltext]InAmerica,driver’seducationispartoftheregularhighsc
[originaltext]InAmerica,driver’seducationispartoftheregularhighsc
[originaltext]InAmerica,driver’seducationispartoftheregularhighsc
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhoearnalotofmoneyandlivein
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhoearnalotofmoneyandlivein
随机试题
OfalltheemployedworkersintheUnitedStates,12.5millionarepartofa
[audioFiles]audio_ehbm_j48001(20082)[/audioFiles]A、Wehaveagoodtimeinourh
CurrentChallengesConfrontingU.S.HigherEducationThefirstchallenge:force
Withoutpropersafeguards,everypartof
在松散潮湿的砂土中挖4m深的基槽,其支护方式不宜采用()。A.悬臂式板式支护
下列脂蛋白中,运输外源性甘油三酯的是()。A.乳糜微粒 B.低密度脂蛋白
图片作品作者是( )。 A.阎立本 B.卫协 C.宗炳 D.张僧
患者,女,48岁。心慌失眠,便秘难解,舌质红,脉细数。治疗应首选的药物是A.合欢
元杂剧的“四大悲剧”不包括()。A.《倩女离魂》 B.《汉宫秋》 C.《梧桐
对于工程延误的索赔,一般的费用索赔不包括()。A.人工费B.利息C.总部管
最新回复
(
0
)