首页
登录
职称英语
[originaltext] When men first lived on the earth a long time ago, they had n
[originaltext] When men first lived on the earth a long time ago, they had n
游客
2023-08-03
76
管理
问题
When men first lived on the earth a long time ago, they had no proper place to live in. In order to get away from the heat of the sun, to keep themselves warm and dry, they found caves. Caves really gave them some kind of help. Some of these early men built their shelters up in the tree to escape wild animals. They had a hard life and had to go about from place to place for food. Much later on, their lives began to change. They learnt how to keep animals in herds. As they had to move their herds of animals from place to place for grassland, they had to build shelters which were easily carried about.
When they finally learnt the art of farming, they had to clean forests and started planting crops. After that, they had to think about building more permanent shelters. Old houses were built at first with wood and they even use grass as roofs. This went on for a long time. They kept making their houses better. Today, houses of all kinds are built. They are strong, permanent and can last a very long time.
选项
A、To get away from the heat of the sun.
B、To keep themselves warm.
C、To get away from the rain.
D、To keep themselves dry.
答案
C
解析
Which is not the reason the early men lived in caves?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2894526.html
相关试题推荐
[originaltext]Predictingthejobsorskillsthatwillbeindemandyearsfr
[originaltext]M:Hey,Amanda!Howcomeyou’rewearingasuit?I’veneverse
[originaltext]M:Hey,Amanda!Howcomeyou’rewearingasuit?I’veneverse
[originaltext]W:Socanyougivemesomeadviceonfinancingcollege?M
[originaltext]W:Socanyougivemesomeadviceonfinancingcollege?M
[originaltext]Goodmorning.Haveyoueverboughtashirtordressonlineon
[originaltext]Goodmorning.Haveyoueverboughtashirtordressonlineon
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Dreamsareexpressionsofthoughts,feelingsandeventsthat
随机试题
SportsandSexesInsportsthesexesareseparate.【C1】
Inmanycountriesintheprocessofindustrialization,overcrowdedcitiespr
秘书事务工作的“三办”是指()。A.办文、办事、办信 B.办文、办事、办信息
在报文摘要算法MD5中,首先要进行明文分组与填充,其中分组时明文报文摘要按照(
患者,女,21岁,未婚。月经17岁初潮,量少、色淡红,渐至闭经1年余,头晕耳鸣,
幼儿园教学仅是反映教师的“教”的单向的活动。( )
12345市民服务热线是北京市政府设立的非紧急救助服务,前身是1987年设立的“
简述中学生品德发展的特点。
下列作品、作家、时代(国别)及体裁对应正确的一项是()。 A.《秋浦歌》
氯甲醚可引起的法定职业肿瘤为A.肺癌 B.肾脏肿瘤 C.胃癌 D.白血病
最新回复
(
0
)