首页
登录
职称英语
Europeans work fewer hours, for more money, than ever before. What do they d
Europeans work fewer hours, for more money, than ever before. What do they d
游客
2023-08-02
68
管理
问题
Europeans work fewer hours, for more money, than ever before. What do they do with all that time off? In the cold, gray north they watch television: Denmark now has 386 sets for every 1000 people, Germany 385—40% more than in 1970. In sunny Spain they eat out: 14% of household spending, the largest share in the community, goes on restaurants, cafes and hotels—not counting alcoholic drinks. Europeans everywhere watch football. One European in there is interested in football, a quarter in tennis and getting more so. As long ago as 1980, the most recent year for which comparable figures exist, nine-tenths of Europe’s households had a refrigerator(except in Ireland and Portugal). Ownership of washing machines varied more: 87% of Dutch had one, but only 58% of Danes. Ownership of dishwashers was stuck at 3% in Britain in 1980, but rising fast in France: up from 13% in 1980 to 22% in 1985. In Holland 95% of households bad a telephone in 1985, in Italy only 72%.
Above all, the newly rich Europeans go on holiday. In 1985, 56% of them went away at least once. As anyone who has tried to spread a towel on a Mediterranean beach in high summer can confirm, 34% of them took their main holidays in August and another 28% in July. For peace(if not sun), try February or November, when only 1% of Europeans take their main holiday. One European in three took holidays abroad. These, not surprisingly, are mostly northerners.
Half of Europe’s holidaymakers head for the seaside. But in Holland marginally more people prefer a holiday in the countryside to a week on the beach. So there are some differences left.
选项
A、eating out
B、watching TV
C、visiting friends
D、fishing
答案
B
解析
信息细节题。从第一段可以发现:A项适用于晴朗的四班牙;C项和D项文中均未提及;B项即“看电视”是北欧人的业余爱好。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2891887.html
相关试题推荐
WeknowfromthefirstparagraphthatnorthEuropeansspendtheirsparetime___
WeknowfromthefirstparagraphthatnorthEuropeansspendtheirsparetime___
Europeansworkfewerhours,formoremoney,thaneverbefore.Whatdotheyd
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethas【S1】______.I
HowEuropefailsitsyoungThoseEuropeans
HowEuropefailsitsyoungThoseEuropeans
HowEuropefailsitsyoungThoseEuropeans
HowEuropefailsitsyoungThoseEuropeans
HowEuropefailsitsyoungThoseEuropeans
HowEuropefailsitsyoungThoseEuropeans
随机试题
Becausethismonthhasbeenunusually______,myteamandIhavebeenabletota
Maryregretted()toJohn’sbirthdaypartylastSunday.A、notgoingB、nottogoC、
Televisionisnowplayingaveryimportantpartinourlife.Buttelevision,
Aneverincreasingnumberofcompaniescometorealizetheimportanceofpub
Peanutsareoneoftheworld’smostnutritiousfoods.Peanutscontainp
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGro
C提示:把Ω化为球坐标系下的三次积分。被积函数代入直角坐标与球面坐标的关系式x2+y2+z2=r2,体积元素dV=γ2sinφdrdθdφ。
下列各项中,关于货币具有时间价值的原因有( )。A.生产与制造产生了货币的时间
既属六腑,又属奇恒之腑的是A.胃腑 B.大肠 C.胆腑 D.小肠 E.三
生产准备费是指新建企业或新增生产能力的企业,为保证竣工交付使用进行必要的生产准备
最新回复
(
0
)