首页
登录
职称英语
[originaltext] Mike Wilson worked as a low rank official in the War Office d
[originaltext] Mike Wilson worked as a low rank official in the War Office d
游客
2023-08-02
36
管理
问题
Mike Wilson worked as a low rank official in the War Office during the early 1940s. Though he didn’t bold an important position, he got along very well with almost everybody, and was believed in by most of his leaders.
One day, Wilson arrived at his office in an expensive car. Little as his pay was, he appeared to have got a lot of money to spend. he bought an expensive house and gave parties one after another. At one of the parties he met a beautiful woman and fell in love with her. When he was asked by the woman one evening how he had suddenly got so much money to spend, Wilson explained that he had a very rich uncle who lived abroad and posted him money nearly every month. But his story could not fool the woman. She was a policewoman and was sent to watch him closely by acting as his "girlfriend", because the police had noticed that he often stayed behind in the evenings and was usually the last person to leave the War Office.
His "girlfriend" and three other policemen entered his house when he was out and discovered copies of government secret papers and a radio transmitter hidden inside a piano. After Wilson was caught, it was learned that his real name was Jack Brown, and that he had been hired as a spy for the Germans.
选项
A、She knew nothing about his secret.
B、She was a policewoman.
C、She was one of the secretaries of the War Office.
D、She loved Wilson very much.
答案
B
解析
What do we learn about Wilson’s "girlfriend"?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2890618.html
相关试题推荐
[originaltext]Allpartsofourbodyage.Andourbraindoestoo.Now,howev
[originaltext]Hello,ladiesandgentlemen.Welcometotoday’slecture.Firs
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Readersusingelectronicbooksarelesslikelytoabsorbwhat
[originaltext]Readersusingelectronicbooksarelesslikelytoabsorbwhat
[originaltext]Readersusingelectronicbooksarelesslikelytoabsorbwhat
[originaltext]Everyyeararoundnow,tensofthousandsofDVDsofmoviesst
[originaltext]Everyyeararoundnow,tensofthousandsofDVDsofmoviesst
[originaltext]Everyyeararoundnow,tensofthousandsofDVDsofmoviesst
随机试题
Areyouworriedabouttherisingcrimerate?Ifyouare,thenyouprobablyk
Olderpeoplecanquicklybecomedispiritedanddepressedby______illness.A、chr
WelcometoStratford-upon-Avon,homeof
根据我国《著作权法》的规定,下列可以作为作者的是( )。A.微软机器人小冰
A.新生儿 B.10个月 C.8个月 D.1周岁左右 E.1周岁以后如果
学校各群体所具有的思想观念和行为方式是学校文化的( )。A.特征 B.表象
母乳中的乙型乳糖可抑制肠道中A:乳酸杆菌的生长 B:变形杆菌的生长 C:大肠
由于工资提高而引起的通货膨胀属于()A.需求拉动的通货膨胀 B.成
患者,男,56岁,诊断为病毒性乙型肝炎。实验室检查:HbeAg(+),HBV-D
下列不属于横道图优点的是()。A.能够较为准确的反映各工作之间的逻辑关系
最新回复
(
0
)