首页
登录
职称英语
[originaltext] Scientists are gearing up for one of the most ambitious inter
[originaltext] Scientists are gearing up for one of the most ambitious inter
游客
2023-08-02
51
管理
问题
Scientists are gearing up for one of the most ambitious international research programs ever attempted: a decade-long exploration of the world’s oceans to unlock some of the most closely held secrets of the creatures of the deep. Using sophisticated technology that was not available even five years ago, the scientists will rely primarily on the animals they want to study to collect the data needed to complete the "Census of Marine Life". Creatures ranging from blue whales to turtles will be fitted with satellite tracking devices that will record their every movement. The project, involving scores of institutions around the globe, is expected to cost upwards of $1 billion, and it will take at least 10 years. The scientists hope the research will tell us much more about a region of the earth we understand so poorly. That area, incidentally, covers 70 percent of the globe.
选项
A、10.
B、20.
C、15.
D、50
答案
D
解析
Roughly how many institutions around the world will be involved?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2890285.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Youknow,forme,EcuadorandColombiaseemtobethesame.Ca
[originaltext]W:Youknow,forme,EcuadorandColombiaseemtobethesame.Ca
[originaltext]Smartphonesdistractattentionandreducelearningbecauseof
[originaltext]Smartphonesdistractattentionandreducelearningbecauseof
[originaltext]Goodafternoon.Intoday’slecture,we’llbetalkingaboutho
[originaltext]Goodafternoon.Intoday’slecture,we’llbetalkingaboutho
[originaltext]InAmerica,mostresearchersconcedethatboysandgirlsare
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Anewstudyhasfoundapositivecorrelationbetweenhowmuch
[originaltext]Anewstudyhasfoundapositivecorrelationbetweenhowmuch
随机试题
Thefact______Marywaslateforthemeetingagainmademeangry.A、whyB、thatC
Accordingtothepassage,whichofthefollowinghaschangedthemostinthelas
Imagine19,500homespoweredexclusivelybythesum,andnoneofthemwithso
简述评判性思维的核心认知技能。
BA与B是互不相容的事件,则P(AB)=0,所以
某大学当年取得事业收入10000元,取得债券利息收入1000元,发生事业支出90
根据《担保法》的规定,下列财产不可以用于个人贷款抵押物的是( )。A.抵押人依
A.附子、肉桂B.大黄、栀子C.附子、金银花D.大黄、枳实E.麻黄、桂枝促进内分
设直线的方程为,则直线()。 A.过点(1,-1,0),方向向量为2i+j-k
地下水位较低的民用建筑采用三合土基础的宽度应()。A:小于600mm B:60
最新回复
(
0
)