首页
登录
职称英语
[originaltext]No one knows exactly why we sleep. But scientists have learned a
[originaltext]No one knows exactly why we sleep. But scientists have learned a
游客
2023-08-01
51
管理
问题
No one knows exactly why we sleep. But scientists have learned a lot about how we sleep, From sleep experiments, scientists have learned that there are four different stages of sleep.
When you first fall asleep, your heart starts to beat more slowly and your breathing slows down. If something wakes you, you might not think that you had been asleep. Some people call this kind of sleep dozing. Scientists call it Stage One sleep. Next, if you are not awakened, you drift into a deeper sleep. Your pulse and breathing become even slower than they were during Stage One sleep. But you can still be awakened quite easily. If you take a cat nap, you probably will not get any further than this stage of sleep, which is called Stage Two.
If you sleep longer than about twenty minutes, you go into the third stage of sleep. Your body is very relaxed. It would take a loud noise to wake you up.
You have probably heard of people who walk in their sleep. No one knows what makes people sleepwalk. But a person can sleepwalk only during Stage Four. This is the deepest kind of sleep. If someone wakes you up during stage four, you might feel very confused. It might take you a few minutes to get used to being awake.
选项
A、Reasons for People’s Sleeping.
B、Four Stages of Sleep.
C、Reasons for sleepwalking.
D、A Sleep Experiment.
答案
B
解析
What’s the topic of the passage?
主旨题。听音前先扫视一下试卷上提供的三个问题的所有选项,通过捕捉出现频率较高的词汇生成对短文内容的预测。观察选项发现,sleep、sleepwalk,stage.awaken等词出现多次,可以初步判断短文与睡眠(sleep)有关,并可能讲了睡眠的几个阶段(stage),其间可能涉及到 sleepwalk的情况。听到scientists have learned a lot可以预见到下面就要讲科学家的发现。后一句中scientists have learned that表明下面就是结论: four different stages of sleep。接下来的内容对各个阶段进行逐个分析,因此短文的主要内容是睡眠的四个阶段。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2887723.html
相关试题推荐
[originaltext]AnAmericanresearcherwhostudied600millionairesfoundhow
[originaltext]Thereareprobablyteamsyou’veworkedwithbutyouneverwan
[originaltext]Appeartobesubmissive,humble,gratefulandundemanding;sh
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Researchershaveidentifiedapotentnewantibioticcompound
[originaltext]Researchershaveidentifiedapotentnewantibioticcompound
[originaltext]M:InthisepisodeofMoneyTalks,ourguestisMollySanders,a
[originaltext]M:InthisepisodeofMoneyTalks,ourguestisMollySanders,a
随机试题
Thesecondlittlepigwasunlucky.Hebuilthishousefromsticks.Itwasbl
AnEnglishnewspaperiscurrentlyrunningadiscussiononwhetheryoungpeop
Tsunamis[A]UpuntilDecemberof2004,thephenomenonoftsunamiwasnot
[originaltext]Frenchfar-rightleaderMarineLePenhascalledforanendt
私募股权投资基金一般是从事( )交易的股权。A.公开 B.新兴 C.非公开
与红细胞缗钱状形成有关的因素是A、纤维蛋白原降低B、球蛋白降低C、红细胞表面
坚持数量与质量并重,在增加总量的同时,更加注重质量,实行集约经营、可持续经营,努
A.抗炎作用很弱 B.对癌症疼痛有效 C.小剂量可防止血栓形成 D.主要用
在Excel2003中,单元格的引用是基于工作表的列标和行号在进行绝对引用时,
A.Ⅰ度子宫脱垂 B.Ⅱ度重子宫脱垂 C.正常子宫位置 D.Ⅲ度子宫脱垂
最新回复
(
0
)