首页
登录
职称英语
[originaltext]One of the most important questions a worker can ask is: "Will I
[originaltext]One of the most important questions a worker can ask is: "Will I
游客
2023-08-01
83
管理
问题
One of the most important questions a worker can ask is: "Will I have enough money for retirement?" For more than 30 years, Americans have used individual retirement accounts, or IRAs, to increase retirement savings. Today, there are several plans that let workers invest. The plans also offer tax savings.
The Employee Retirement Income Security Act of 1974 provided for the first IRAs. It set roles for retirement plans run by big businesses. Other measures provided for individuals who did not qualify for such plans, called pensions. The first kind of IRA is now called a traditional IRA. A worker can put up to 4,000 dollars of his or her yearly earnings into a special account. Workers over the age of fifty can invest 4,500 dollars. Unlike a pension, the saver controls the account and decides how it is invested. Money put in a traditional IRA is not taxed until it is withdrawn. But, savings cannot be withdrawn before the account holder is 59. 5 years old. If the money is withdrawn before that time, it is taxed like income and there is a 10 percent fine.
At first, IRAs were only for people not covered by pensions at work. But in 1981, everyone could open an IRA. Six years later, Congress banned highly-paid individuals from claiming tax reductions.
When were the first IRAs put into practice?
What may happen if a 50-year-old account holder withdraws his money from IRA?
选项
A、The money will be taxed like expenditure.
B、The account holder will be fined.
C、He might be fired by his working place.
D、He might be prevented from claiming tax reductions.
答案
B
解析
本题问“如栗一位五十岁的账户持有人从个人退休账户提款的话,会产生怎样的后果?”短文提到,But, savings cannot be withdrawn before the account holder is 59.5 years old. If the money is withdrawn before that time, it is taxed like income and there is a 10 percent fine. 也就是说,账户持有人在59.5岁之前是不可以将钱从账上取出的,否则的话,这笔钱将被当作收入课税,还要为此支付10%的罚金。据此可以确定[B]“账户持有人将被罚款”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2887575.html
相关试题推荐
Rescueworkershadcollected820birdsfromtheGulfofMexicooilspill,th
Rescueworkershadcollected820birdsfromtheGulfofMexicooilspill,th
Rescueworkershadcollected820birdsfromtheGulfofMexicooilspill,th
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
[originaltext]M:MissJones,couldyoutellmemoreaboutyourfirstjobwithh
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Obtaininggoodhealthinsuranceisarealnecessitywhileyou
随机试题
Inthispart,youareexpectedtowriteacompositionentitled"LookingForward
Youshouldnot______yourfather’sadvice.Anywayheismuchmoreexperiencedtha
ThelargestuniversityinCanadais______.A、LavalUniversityB、theUniversityo
TitleEnglishLanguageTestingServiceConductedTheBritishCouncil
中国期货业协会的成立,标志着我国()级监管体系的形成。A、一B、二C、三D、四C2000年12月29日,中国期货业协会经过多年酝酿终于宣告成立
Instudyafterstudy,fourtraitsare【C1】______ofhappypeople.First,happy
禁止通过屏蔽服(____)。(A)断接地电流(B)接接地电流(C)空载线
在统计行政诉讼的双方当事人中,被告为()。A.统计调查对象 B.统
逻辑思维在创造中不具备的作用是()。 A.发现问题B.分析事物内部矛盾
颌骨骨折的治愈标准是()A.骨性愈合 B.纤维性愈合 C.骨折线上的牙齿
最新回复
(
0
)