首页
登录
职称英语
[originaltext] In February last year, my wife lost her job. Just as suddenly
[originaltext] In February last year, my wife lost her job. Just as suddenly
游客
2023-08-03
90
管理
问题
In February last year, my wife lost her job. Just as suddenly, the 6wner of the greenhouse where I worked as manager died at heart attack. His family announced that they were going to close the business because no one in the family wanted to run it. Things looked pretty gloomy. My wife and I read the want ads each day. Then one morning, as I was hanging out the "Going Out of Business" sign at the greenhouse, the door opened, and in walked a customer. She was an office manager whose company had just moved into the new office park on the edge of town. She was looking for pots and plants to place in the reception-areas in the offices. "I don’t know anything about plants," she said, "I’m sure in a few weeks they’ll all be dead." While I was helping her select her purchases ray mind was racing. Perhaps as many as a dozen firms have recently opened offices in the new office park, and there were several hundred more acres with construction underway. That afternoon, I drove out to the office park. By six o’clock that evening, I had signed contracts with seven companies to rent plants from me and pay me a fee to maintain them. Within a week, I had worked out an agreement to lease the greenhouse from the owner’s family. Business is now increasing rapidly, and one day, we hope to be the proud owners of the greenhouse.
选项
A、Opening an office in the new office park.
B、Keeping better relations with her company.
C、Developing fresh business opportunities.
D、Building a big greenhouse of his own.
答案
C
解析
What did the speaker think of when serving the office manager?
细节题。文中提到“While I was helping her select her purchases, my mind was racing. Perhaps as many as a dozen firms have recently opened offices in the new Office Park, and there were several hundred more acres with construction underway.”(当我帮她选植物时,我的思绪开始飞驰。可能有很多企业正打算在新的办公园区增设办公室,在那里有成百上千亩土地正在进行规划)。所以[C]是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2895148.html
相关试题推荐
[originaltext]AnAmericanresearcherwhostudied600millionairesfoundhow
[originaltext]Thereareprobablyteamsyou’veworkedwithbutyouneverwan
[originaltext]Thereareprobablyteamsyou’veworkedwithbutyouneverwan
[originaltext]Appeartobesubmissive,humble,gratefulandundemanding;sh
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Arecentstudyoverturnedwhatwethinkweknowaboutlying.
[originaltext]Researchershaveidentifiedapotentnewantibioticcompound
[originaltext]Researchershaveidentifiedapotentnewantibioticcompound
[originaltext]M:InthisepisodeofMoneyTalks,ourguestisMollySanders,a
随机试题
Oneofthemostimportantsocialdevelopmentsthathelpedtomakepossiblea
______constitutestheUK.A、GreatBritainandIrelandB、TheBritishIslesandthe
Iamonlytoowillingtoserveyou.___________________________我非常愿意为你效劳。onlyto
[originaltext]Almost20,000whaleshavebeenslaughteredsinceabanoncom
TopicTheImportanceofMutualUnderstandingForthispart,youareallowe
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
经皮吸收制剂的特点错误的是A.加入吸收促进剂也很难改变经皮给药制剂吸收差的缺点B
被誉为意大利文艺复兴“三杰”的是( )。A、达.芬奇、米开朗基罗、拉斐尔 B
根据《森林法》,下列有关森林权属错误的是( )。A.林地和林地上的森林、林木的
关于医德情感,正确的说法是A.它与医德义务无关 B.它应能满足病人的一切需要
最新回复
(
0
)