首页
登录
职称英语
[originaltext]The farm economy of the United States has changed a lot in the la
[originaltext]The farm economy of the United States has changed a lot in the la
游客
2023-08-01
95
管理
问题
The farm economy of the United States has changed a lot in the last seventy years. In the 1930s, 25 percent of the nation’s population lived on farms. Today less than one percent of Americans do.
Farm incomes have changed over the years too. For example, in 1933, people living and working on farms had much less money to spend than other Americans. At that time, farm families had about one-third the income of non-farmers after all necessary expenses had been paid. By the late 1970s, however, that difference had almost disappeared.
In 2004, farmers had their best year ever. The United States Department of Agriculture says the average farm family earned about 81, 000 dollars. That is more than the average American family, which earned about 60,000 dollars. Yet these numbers do not completely explain the situation for all farmers. Those who have small farms often take other jobs to earn extra income. And farm earnings for large farms grew faster than for mall ones.
The Department of Labor measures the pay of industrial workers differently. It measures the average hourly and weekly pay for industrial workers. This is because factory workers are generally paid by the hour unlike farmers who earn income from their farm businesses. Industrial workers are about 23 percent of the labor force. But that number has been decreasing. Most Americans have jobs that provide services. Professional, technical and other services employ about 76 percent of the labor force.
How many Americans were living on farms seventy years ago?
Why can’t the average farm family income explain the situation for all farmers?
选项
A、Because it is higher than the income of the average American family.
B、Because farmers have little money left after paying all necessary expenses.
C、Because the situation in small farms and large farms is quite different.
D、Because 2004 is the best year for farm families.
答案
C
解析
本题问“为什么农场家庭的平均收入不能完全说明所有农民的状况?”短文提到,Yet these numbers do not completely explain the situation for all farmers. Those who have small farms often take other jobs to earn extra income. And farm earnings for large farms grew faster than for small ones. (这些数字不能完全说明所有农民的情况。那些小的农场主经常会为了赚取额外收入而从事其他的工作,而从收入上来看,大农场比小农场的增长速度更快。)据此可以确定[C]“固为小型农场和大型农场的情况不同”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2887508.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B10】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsth
【B1】[br]【B7】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
【B1】[br]【B6】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
【B1】[br]【B5】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
【B1】[br]【B4】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Thisguygoestoabarthat’sonthetenthfloorofahotel.
[originaltext]Thisguygoestoabarthat’sonthetenthfloorofahotel.
[originaltext]AccordingtoaJusticeDepartmentreportreleasedinJuly200
[originaltext]AccordingtoaJusticeDepartmentreportreleasedinJuly200
随机试题
EQEQisinnate.Infantsasyoungasthreemonthsshowempathy.Nowhereis
WhydidJerryvisittheprimaryschool?[br][originaltext]M:HiFinny.Areyou
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystri
[A]access[B]accordingly[C]advocate[D]automatic[E]contend[F]conten
Whichofthefollowingitalicizedpartsisasubjectclause(主语从句)?A、Sooncameth
Forcenturies,farmershaveusedwindmillstopumpwater,crushgrainandpe
消化性溃疡慢性穿孔最常见的部位是A.胃或十二指肠后壁 B.胃小弯 C.胃大弯
用冰毯治疗中暑时,人体主要通过下列哪种方式散热A.对流 B.传导 C.调节体
某建筑场地抗震设防烈度为7度,设计基本地震加速度为0.15g,设计地震分组为第三
常用的牙种植体种类为A.骨内种植体 B.骨膜下种植体 C.黏膜下种植体 D
最新回复
(
0
)