首页
登录
职称英语
Many fields of science stand to gain from the ongoing analysis of the human
Many fields of science stand to gain from the ongoing analysis of the human
游客
2023-07-30
71
管理
问题
Many fields of science stand to gain from the ongoing analysis of the human genome (基因组), but none more so than biomedicine. The research promises new treatments for a huge range of diseases, all of which must have some genetic component. It could ultimately answer questions about the nature of life itself. It could also answer riddles about addictions such as gambling, or provide treatments for jetlag, or sleep disorders or mental illness.
Computer search engines are already mining the genome for candidate disease genes—more than 40 have been found already and hundreds of more are expected to be confirmed in the next few years. Programs are finding the subtle genetic variations in people that do not cause disease but that could lead to more personalized treatments with fewer sideeffects.
Tiny misspellings in the genome’s biological instructions, either inherited or acquired during one’s lifetime, can make all the difference between health and disease. Genetic tests to detect those glitches(缺点) in people can allow them to reduce that risk by making lifestyle changes or taking preventive drugs. And by studying how the errors cause disease, scientists are getting new ideas about how to design more effective drugs. But scientists warn that there is a long way to goeven if there are only 30,000 genes to examine. [br] The analysis of the human genome will help researchers to find ______.
选项
答案
new treatments for a huge range of diseases
解析
细节题。文章开头两句指出对人类基因的研究将使许多科学领域受益,研究者有望找到医治许多疾病的新方法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2882905.html
相关试题推荐
Whatistheultimatepurposeofscience?Thisquestionhaschallengedsomeo
Societywasfascinatedbyscienceandthingsscientificinthenineteenthce
Theaimofcontrolledscientificexperimentsis______.[br]Modernsciencecame
[audioFiles]audio_eufm_j34_001(20082)[/audioFiles]A、Thescienceblock.B、Theli
Ifthegovernmentinvests$30,000inthebrown-fieldseffort,itcanget______pr
Abandonedindustrialsitescalledbrownfields—arealltoocommonthroughout
Thescienceofmeteorologyisconcernedwiththestudyofthestructure,sta
[originaltext]M:Didyoufinishthatpaperforyourpoliticalscienceclass?It
[originaltext]M:Didyoufinishthatpaperforyourpoliticalscienceclass?It
[originaltext]M:Didyoufinishthatpaperforyourpoliticalscienceclass?It
随机试题
Theaccountantneedstofinalizetheexpensereportbeforenoontomorrownomatt
Healthyadultstakeapproximately10-14breathsperminute,butsomepeople
Itrainedheavilyinthesouthduringthelastfewmonths,________itdidlittle
It’sobviousthatyouhurtmyfeelingonpurpose,soit’snouse______(make)an
Inmanycountries,authorityisseldomquestioned,eitherbecauseitishigh
Theadoptionofthenewpolicywouldrel
IEEEE802.11i标准制定的无线网络加密协议()是一个基于(请作答此
巨大动静脉畸形栓塞术后或切除术后数小时或数天发生的临近部位的脑出血和脑水肿最可能
阅读《与朱元思书》教学案例的“教学过程”部分,完成下题。 环节一:导入课文
采用排油注氮灭火装置应符合哪些要求?(A)排油注氮灭火系统应有防误动的措施。
最新回复
(
0
)