首页
登录
职称英语
The penny press, which emerged in the United States during the 1830’s, was a
The penny press, which emerged in the United States during the 1830’s, was a
游客
2023-07-30
81
管理
问题
The penny press, which emerged in the United States during the 1830’s, was a powerful agent of mass communication. These newspapers were little dailies, generally four pages in length, writ ten for the mass taste. They differed from the formal presentation of the conservative press, with its emphasis on political and literary topics. The new papers were brief and cheap, emphasizing sensational reports of police courts and juicy scandals as well as human interest stories. Twentiethcentury journalism was already foreshadowed in the penny press of the 1830’s.
The New York Sun, founded in 1833, was the first successful penny paper, and it was followed two years later by the New York Herald, published by James Gordon Bennett. Not long after, Ho race Greeley issued the New York Tribune, which was destined to become the most influential paper in America. Greeley gave space to the issues that deeply touched the American people before tile Civil Warabolitionism, temperance, free homesteads, Utopian cooperate settlements, and the problems of labor. The weekly edition of the Tribune, with I00,000 subscribers, had a remarkable influence in rural areas, especially in Western communities.
Americans were reputed to be the most avid (热心的) readers of periodicals in the world. An English observer enviously calculated that, in 1829, the number of newspapers circulated in Great Britain was enough to reach only one out of every thirtysix inhabitants weekly; Pennsylvania in that same year had a newspaper circulation which reached one out of every four inhabitants weekly. Statistics seemed to justify the common belief that Americans were devoted to periodicals. Newspapers in the United States increased from 1,200 in 1833 to 3,000 by the early 1860’s, on the eve of the Civil War. This far exceeded the number and circulation of newspapers in Eng land and France. [br] What is the author’s main point in the first paragraph?
选项
A、The penny press was modeled on earlier papers.
B、The press in the nineteenth century reached only a small proportion of the population,
C、The penny press became an important way of disseminating information in the first half of the nineteenth century.
D、The penny press focused mainly on analysis of polities.
答案
C
解析
段落主旨题。本题主要考查的是对文章第一段内容的理解。通读第一段,再对照4个选项,不难发现选项C)是正确答案。这一段主要讲了“便是报刊是19世纪前50年最重要的大众传媒方式”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2882896.html
相关试题推荐
[originaltext]TheUnitedStateshasthelargestmyintheworld.Thesizeofan
[originaltext]AnewreportfromtheUnitedNationssaystheworldmustdomuch
【B1】[br]【B11】[originaltext]Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumber
【B1】[br]【B9】[originaltext]Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumbero
【B1】[br]【B8】[originaltext]Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumbero
【B1】[br]【B5】[originaltext]Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumbero
【B1】[br]【B4】[originaltext]Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumbero
【B1】[br]【B3】[originaltext]Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumbero
Beforethe1850’s,theUnitedStateshadanumberofsmallcolleges,mostofth
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinthela
随机试题
[originaltext]Israelhasannouncedaseriesofmeasurestoeaserestrictions
It’snicetohavepeopleoflikemindaround.Agreeablepeopleboostyourco
Theolfactoryregionsofthenoseareyellow,richlymoist,and______.A、fullyf
心肌的等长自身调节通过改变下列哪个因素调节心脏的泵血功能A.肌小节初长 B.肌
私募投资基金与公募基金在( )有较大区别。 ①投资范围②信息披露 ③流动性
下列属于国债销售价格影响因素的有( )。 Ⅰ、承销商所期望的资金回收速度
35kV架空电力线路保护区范围是导线边缘向外侧延伸的距离为()。 A、3m
患者,女性,45岁,甲状腺功能亢进病史9年,拟择期手术治疗。术前准备使用抗甲状腺
2018年,全国居民收入实现稳步增长,全国居民人均可支配收入28228元,比上年
能特异性抑制原核生物RNA-pol的是A.亚硝酸盐 B.假尿嘧啶 C.氯霉素
最新回复
(
0
)