首页
登录
职称英语
It often seems that everyone in Britain has a mobile phone. We use them as a
It often seems that everyone in Britain has a mobile phone. We use them as a
游客
2023-07-30
71
管理
问题
It often seems that everyone in Britain has a mobile phone. We use them as alarm clocks, calculators, to help with exam revision, to pay city congestion charges, to send photos of ourselves on holiday with our new 3G phone--and even to talk with other people. And that’s where the problems can start.
Firstly when do you use them? The etiquette of using mobiles is changing. Originally people turned away when speaking with someone. Now they’ll just talk about anything from work to romance to when they’ll be home--at the top of their voices--without anyone minding. Or not minding much. Or--OK being too polite to say they can’t stand the fact that person sitting next to them on the train is talking about last night’s party while they’re trying to read the paper.
Secondly, when do you not use them? In Britain, the answer to that is simple. You don’t use a mobile phone---except with a fixed hands free set--while you’re driving. A new law came into force at the end of 2003. Anyone caught using a hand--held mobile while driving risks a fixed penalty of £30 or a fine of up to £1,000 if convicted plus three points on their licence.
However, not everyone takes note of the law and the police have been prosecuting drivers for breaking it. The worst offenders are people living in South West Scotland. BBC transport correspondent Tom Symonds says that over 800 have been caught in Strathclyde compared to just 17 in Suffolk. (It’s not clear whether that means that Scots have more friends or are just worse drivers!)
Finally, do try not to lose your mobile. It’s not the phone itself which matters--it’s easy enough to replace a handset. But your SIM card is another matter. It has all your contacts stored on it. And without your contacts list--well, who could you phone? [br] The article says" It’s not the phone itself which matters" (the last paragraph) because ______.
选项
A、the phone is cheap
B、the phone can be found
C、the SIM card is expensive
D、the SIM card stores important information
答案
D
解析
根据最后——段最后一句“But your SIM card is another matter.It has all your contacts stored on it. And without your contacts list--well,who could you phone?”该句意为“SIM卡是另一个问题。卡里储存厂联系人的号码,没有联系人的号码,你给谁打电话呢?”选项D说SIM卡里存了个人信息,联系人号码属于个人信息范畴,故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2881175.html
相关试题推荐
Asunflowerisasunflower.Amobilephoneisamobilephone.Butcanyou【S1】__
Asunflowerisasunflower.Amobilephoneisamobilephone.Butcanyou【S1】__
Asunflowerisasunflower.Amobilephoneisamobilephone.Butcanyou【S1】__
Asunflowerisasunflower.Amobilephoneisamobilephone.Butcanyou【S1】__
Asunflowerisasunflower.Amobilephoneisamobilephone.Butcanyou【S1】__
Thescientisthas______(把他的一生献给了国家的发展),anddeserveseveryone’srespect.contribu
ThereisadrinksreceptiononinBoston______(为欢迎所有与会者).towelcomeeveryonei
Astheplanecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswrong.
Astheplanecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswrong.
Astheplanecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswrong.
随机试题
[originaltext]Herearesomeinterestingplacestovisit.FirsttheWestEnd
[originaltext]Caroleisateenagegirl.Shethinkssheisabittoofat,or
互动交流是基金销售机构与投资者深入探讨的重要方式,其交流内容不包括()。A.深
A.1.8 B.2 C.2.2 D.2.4
劳资协商制度不包括()。A.劳资对话制 B.劳资共决制 C.工人代表制
阅读材料,并回答问题。 某教师对《思想品德:学会拒绝》一课的课堂处理如下:在上
大黄枳实神曲茯苓黄芩黄连白术泽泻,以上是哪个方剂的药物组成A.枳实导滞丸 B.
蛇床子可用治 A.湿疹瘙痒B.寒湿带下C.湿阻中焦D.肾虚阳痿
根据《环境影响评价技术导则大气环境》,大气环境影响预测时,下列可以预测烟塔合一源
下列施工工程合同风险产生的原因中,属于合同工程风险的是()。A.物价上涨 B
最新回复
(
0
)