首页
登录
职称英语
[originaltext] The United States of America is a country made up of differen
[originaltext] The United States of America is a country made up of differen
游客
2023-07-21
87
管理
问题
The United States of America is a country made up of different races. The original Americans were the Indians. The so-called white men who then reached the new continent were mostly from England. But many came from other countries like France and Germany.
One problem in America is discrimination. When newcomers came to the U. S. A. , they found they were discriminated against, first the Irish and Italians, later the blacks. At last almost every group could escape this discrimination except the blacks. Believe it or not, the worst discrimination today is towards the Indians.
One reason why the Indians are discriminated against is that they have tried to keep their identity. But they are not the only people who have done so. The Chinese have Chinatown in New York and the Japanese have their Little Tokyo in L. A. and the Dutch have their enclosed settlement in Pennsylvania. The Dutch live separately for religious reasons rather than keeping together for their identity.
All races helped make the United States a great country. Many people still come from other countries to help America grow. A good example is the American project that let a man walk on the moon. It was a German scientist who was most responsible for doing that. It is certain that in the future the U.S.A. will still need the help of people from different races to remain a great country.
26. Where did most of the first white people in the U.S.A. come from?
27.Which group of Americans is discriminated against the most?
28.Which of the following statements is true according to the passage?
选项
A、Germany.
B、Holland.
C、France.
D、England.
答案
D
解析
细节题。本文介绍美国种族歧视的现象。听短文之前,通过浏览选项得知本题问的是地点,听的时候要对地点特别敏感,一听到“The so-called white men who then reached the new continent were mostly from England”就可在D这个选项旁做好标记,但是要作出正确的选择,必须抓住句中的关键词mostly(主要地,大部分),因为随后你会听到“But many came from other countries like France and Germany”,可是,为何不能选择A或c呢?因为关键词mostly告诉我们,来到这块新大陆的白人尽管有法国人、德国人,但是绝大多数的是来自英格兰的白人,所以正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2856685.html
相关试题推荐
[originaltext]JohnLennon,oneoftheBeatles,wasmurderedjustbefore11
[originaltext]M:Hello,UniversityBooks.TimWeberspeaking.W:Hi,Tim,this
[originaltext]M:Hello,UniversityBooks.TimWeberspeaking.W:Hi,Tim,this
[originaltext]W:Didyouvisitthetelevisiontowerwhenyouhadyourvacation
[originaltext]W:Didyouvisitthetelevisiontowerwhenyouhadyourvacation
[originaltext]W:Didyouvisitthetelevisiontowerwhenyouhadyourvacation
Itwasnotuntiltheearly20thcentury____________(美国的妇女才被给予选举权)thatAmerican
[originaltext]Hi.MynameisJohnHilton.I’myourteachingassistantforC
[originaltext]Hi.MynameisJohnHilton.I’myourteachingassistantforC
[originaltext]Hi.MynameisJohnHilton.I’myourteachingassistantforC
随机试题
Whydoestheideaofprogressloomsolargeinthemodernworld?Surelybecau
Whatistoday’sweatherlike?[br][originaltext]Goodafternooneveryone,I
【S1】[br]【S2】And—But本题考查逻辑关系。此句和上句为转折关系,意为:虽然人们很早就对运动着迷,但是直到20世纪才能够捕捉和记录运动,故应将A
[originaltext]Officer:Mrs.Harrison(H),thanksverymuchforcomingdownh
下列关于普通混凝土的组成材料及其主要技术要求的相关说法中,正确的是()。A.一
《义务教育语文课程标准(2011年版)》对语文知识教学提出具体建议:帮助学生形
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
关于“通知”这一文种,下列说法错误的是:() A.通知因其使用频率较高,故
(2014年真题)下列各项中,属于战略实施要解决的主要问题有( )。A.企业的
水泥土挡墙式适用于()。A.基坑侧壁安全等级宜为一级; B.基坑侧壁安全等级
最新回复
(
0
)