首页
登录
职称英语
[originaltext] Officials at the Olympic Games taking place in Salt Lake City
[originaltext] Officials at the Olympic Games taking place in Salt Lake City
游客
2023-07-20
46
管理
问题
Officials at the Olympic Games taking place in Salt Lake City, Utah, say they have met their environmental goals. However, environmental groups say the Salt Lake Olympic Games have done permanent harms to the area. Protection of the environment is now officially one of the three goals of the Olympic movement. The other two goals are sports and culture. Today, many cities seeking to hold the Olympic Games promise to offer greater protection of the environment. However, an environmental group says that the Salt Lake Olympic Committee makes promises that it has not kept. For example, activists criticize ski jumps that were built into the sides of the mountains. They also criticize the officials for permitting trees to be cut down and new roads built for the Olympic Games. They said better public transportation is needed to help decrease air pollution during the Games. And they said not enough has been done to reduce energy use. Lawyers say the Olympics are being used as an excuse to permit development that normally would be unacceptable under the current environmental laws.
Questions:
33. What do the environmental groups think of the Salt Lake Olympic Games?
34. Which is not a goal of the Olympic movement?
35. According to the environmental groups what is needed to decrease air pollution during the Games?
选项
A、The games shouldn’t be held in Salt Lake City.
B、The games have met their environmental goals.
C、The games did little to protect the environment.
D、The games have caused lasting damages to the area.
答案
D
解析
细节题。在听录音之前,预览四个选项可知本文可能谈论的是The games与environment的问题。原文中用转折语言引出环境组织的意见,however,environmental groups say the Salt Lake Olympic Gameshave done permanent harms to the area(然而,环保组织说盐湖城冬奥会给这个地区带来了永久的危害。),故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2852620.html
相关试题推荐
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
[originaltext]WhenJohnMilton,writerofParadiseLost,enteredCambridge
[originaltext]WhenJohnMilton,writerofParadiseLost,enteredCambridge
[originaltext]Therewasonceatime,alongtimeago,whenchildrenhadad
[originaltext]M:ComeonJody,how’rewegoingtoconvinceeverybodythatmyca
[originaltext]M:ComeonJody,how’rewegoingtoconvinceeverybodythatmyca
[originaltext]W:Ihaveplentyofgoodideas,ProfessorJohnson,buthaven’tbe
[originaltext]W:Ihaveplentyofgoodideas,ProfessorJohnson,buthaven’tbe
[originaltext]W:Ihaveplentyofgoodideas,ProfessorJohnson,buthaven’tbe
[originaltext]W:Ihaveplentyofgoodideas,ProfessorJohnson,buthaven’tbe
随机试题
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,th
He______averyinterestingnovelatsixp.m.yesterday.A、isreadingB、werere
______(她刚睡着)whenaknockatthedoorawakenedher.Hardly/Scarcelyhadshefalle
注册商标人可以申请续展注册的期限一共为(),()满仍未提出申请的,注销其
浅埋隧道地表下沉应采取的应对措施是( )。A.墙背注浆,充填空隙 B.加强支
A. B. C. D.
肌肉中能量的主要贮存形式是( )。A.ATP B.GTP C.磷酸肌酸
班级组织的发育经历的第二阶段是( )A、 团体要求与个人属性的矛盾 B、 个人
带薪年休假在1个年度内可以集中安排,也可以分段安排.一般不跨年度安排,但因生产、
砂浆的稠度越大,说明砂浆的()。A.保水性越好 B.黏结力越强 C.强
最新回复
(
0
)