首页
登录
职称英语
[originaltext] Every candidate knows the significance of the interview, but
[originaltext] Every candidate knows the significance of the interview, but
游客
2023-07-18
85
管理
问题
Every candidate knows the significance of the interview, but may ignore the post-interview period. When you walk into an interview, there’s a good chance this hiring manager doesn’t know if you’re the right person for the job yet, and when you walk out of the interview, he or she may still be unsure. That means, your follow-up communication can make a difference. For example, sending a thank-you note after the interview is a good way to ensure your success. When you write a thank-you note, there are three points you should remember. Firstly, an E-mail of thank-you note is better than nothing, but a handwritten note can set you apart from other candidates. Nowadays, handwriting letters are powerful because no one sends them any more. Secondly, the thank-you mote should be brief. A rambling note wastes the hiring manager’s time, and it can suggest that you lack the confidence of consciousness. So the manager must like to read a brief note. Besides, the thank-you note should be specific. Your note shouldn’t read as though they could be reproduced for every interview. If you put things in the note that connect the interview with something you talked with the manager, it shows you are paying attention to the interview. All in all, a good thank-you note can help you succeed after an interview.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why should a candidate send a thank-you note?
31. What kind of note is a good thank-you note?
32. Which is NOT true according to the passage?
选项
A、By e-mail and with many words.
B、By hand writing and with specificity.
C、Brief and general.
D、Long and specific.
答案
B
解析
细节题。浏览选项可知,该题考查的内容与写信的方式有关。对于感谢信的书写,文中前后提到了a handwritten note can set you apart from other candidates(手写信会使你脱颖而出),the manager must like to read a brief note(经理喜欢看简洁一点的信),the thank-you note should bespecific(感谢信要写得具体)。因此选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2848729.html
相关试题推荐
[originaltext]Theneedtofeedagrowingpopulationisputtingmuchpressur
[originaltext]Rememberingnamesisanimportantsocialskill.Herearesome
[originaltext]Rememberingnamesisanimportantsocialskill.Herearesome
[originaltext]Rememberingnamesisanimportantsocialskill.Herearesome
[originaltext]W:Excuseme,wouldyoumindansweringafewquestions?M:Well,
[originaltext]W:Excuseme,wouldyoumindansweringafewquestions?M:Well,
[originaltext]M:So,youmusthavealotofcontactwithoverseasstudentsiny
[originaltext]W:Mr.Johnson,haveyouheardthemorningnewsreport?Millhas
[originaltext]W:Mr.Johnson,haveyouheardthemorningnewsreport?Millhas
[originaltext]W:Mr.Johnson,haveyouheardthemorningnewsreport?Millhas
随机试题
•Youwillhearabankexperttalkingaboutsomeofthecommonmistakesthatare
Asacontemporaryartist,JimDinehasoftenincorporatedotherpeople’sphoto
Inafamilywheretherolesofmenandwomenarenotsharply【C1】______andwh
An"applepolisher"isonewhogivesgiftstowinfriendshiporspecialtreat
Thepurposeofmeninventingcertainsoundsis______.[br]Whichofthefollowi
患者,男,79岁,因患ARDS入住ICU,病情缓解后,患者对护士说,我见不到孩子
患儿,4岁,右前臂骨折后行石膏管型固定,2小时后出现手部苍白、发凉,桡动脉搏动减
爬行动物不是两栖动物,两栖动物都是卵生的,所以凡是卵生的动物都不是爬行动物。以下
按生产要素密集程度划分,投资大、技术装备程度较高、劳动力比重小的企业属于( )
某项永久性扶贫基金拟在每年年初发放80万元扶贫款,年利率为4%,则该基金需要在第
最新回复
(
0
)