首页
登录
职称英语
[originaltext] One day a farmer bought four donkeys at the marketplace in th
[originaltext] One day a farmer bought four donkeys at the marketplace in th
游客
2023-07-18
67
管理
问题
One day a farmer bought four donkeys at the marketplace in the village. He got on the back of one of them and began to ride home.
As he was riding along, he noticed that there were only three donkeys walking in front of him. He expected to see four. "I wonder what happened," he said to himself. "I bought and paid for four donkeys, but now it appears that I have only three. "He was forgetting, of course, to count the donkey he was riding on.
When he got home, his wife met him in front of their house. "I see that you bought four donkeys," she said, "Did you buy them for a good price?"
"Yes, I did," he said. "but something puzzles me. I bought four donkeys at the marketplace this morning. And I am sure that I had all four with me when I left the village. But now it seems that I have only three." "See?" He even counted them, "One, two, three." He still didn’t remember that he was sitting on the back of one of the donkeys at that very moment.
At first his wife stared at him, waiting for him to smile, for she thought he was joking. Then when she noticed that he was not, she turned away and laughed. "How strange," she said. "You see only three donkeys but I see five!"
选项
A、Five.
B、Three.
C、Four.
D、Two.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2847240.html
相关试题推荐
[originaltext]Formanyyears,peopleinAmericancitieshavedependedonfa
[originaltext]M:Ineedahaircut.Butyoulookprettybusytoday.Doyouhave
[originaltext]M:Ineedahaircut.Butyoulookprettybusytoday.Doyouhave
[originaltext]M:Hi,Linda!Howhaveyoubeenrecently?W:Iprobablyshouldn’t
[originaltext]M:Hi,Linda!Howhaveyoubeenrecently?W:Iprobablyshouldn’t
[originaltext]W:I’mtiredofBill’sremarks.Idon’tknowwhyhewantstolook
[originaltext]W:I’mtiredofBill’sremarks.Idon’tknowwhyhewantstolook
[originaltext]W:I’mtiredofBill’sremarks.Idon’tknowwhyhewantstolook
[originaltext]W:I’mtiredofBill’sremarks.Idon’tknowwhyhewantstolook
[originaltext]Researchingfriendship,psychologistLillianRubinspenttwo
随机试题
ThePressConferenceThepressconferencehascertainadvantage
Forcenturies,immigrantshavecometoAmericaseekingthepromiseoflife,
[originaltext]W:I’msorry,Sir.TheplanefromNewYorkisbehindscheduleas
提到中国文化就不能不提到中国饮食。中国的菜肴很丰富,种类繁多,源自中国56个民族(nationality)和广大的地域。中国北方多以面食为主,南方多以米
患者外伤后,面色晦暗,头痛头晕,头痛经久不愈,痛如锥刺、痛处固定,或健忘,失眠,
盐酸哌替啶属于A:解热镇痛药 B:麻醉性镇痛药 C:镇静催眠药 D:中枢兴
刘某40岁时投保终身死亡保险,保险金额为10万元,同时投保医疗保险(无免赔约定)
(2012年真题)某企业2017年度生产经营用房原值12000万元;幼儿园用
(2020年12月真题)下列客体中,受知识产权法律制度保护的是()。A.产品
资产负债表中的负债项目是按照债务的()顺序排列。A.金额的大小 B.流动性的
最新回复
(
0
)