首页
登录
职称英语
[originaltext] Amy Johnson was a very ambitious and energetic person. She stu
[originaltext] Amy Johnson was a very ambitious and energetic person. She stu
游客
2023-07-17
88
管理
问题
Amy Johnson was a very ambitious and energetic person. She studied at a university and later took a job as a typist. Although she was enthusiastic and did her best, she made many mistakes and was poorly paid. She didn’t want to be a typist, anyway, she dreamed of becoming a pilot!
Amy moved to London, borrowed some money, and learned to fly. Nobody, however, wanted to hire a female pilot. She decided to fly alone to Australia to prove that she could fly as well as any man. Her parents lent her money to buy an airplane.
Amy set off on May 5, 1930. Her route took her over Vienna, Constantinople, and Baghdad. She was caught in a sandstorm and had to make an emergency landing in the desert. But she landed in India six days later. She had broken the record to India by two days. After experiencing some more hardship, she finally reached Australia. Amy had proven that she could fly and that a woman could do most anything she really put her mind to.
选项
A、Because nobody wanted to hire her as a pilot.
B、Because she wanted to prove that a woman could fly an airplane,
C、Her parents didn’t want to hire a pilot.
D、She did not have enough money to hire a pilot.
答案
B
解析
[听力原文]
Why did she decide to fly alone to Australia?
信息明示题。答案出处见文章第二段画线部分。当时是没人愿意请女飞行员,而并不是特指不愿请艾米,故A错。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2845443.html
相关试题推荐
[originaltext]Gamblersmayhavedifferentlifestylesandbettinghabits,bu
[originaltext]Gamblersmayhavedifferentlifestylesandbettinghabits,bu
[originaltext]Gamblersmayhavedifferentlifestylesandbettinghabits,bu
[originaltext]Richard:Hello,Bob.Bob:Hello,Richard.Howareyou?Richard:F
[originaltext]Richard:Hello,Bob.Bob:Hello,Richard.Howareyou?Richard:F
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam...thisisPaulaHansen.Sorrytobothery
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam...thisisPaulaHansen.Sorrytobothery
[originaltext]M:DoyouhaveclassesonWednesday,Liza?W:No,Idon’t.Anysu
[originaltext]M:DoyouhaveclassesonWednesday,Liza?W:No,Idon’t.Anysu
[originaltext]M:DoyouhaveclassesonWednesday,Liza?W:No,Idon’t.Anysu
随机试题
Thepoemadmirablyexpressescomplicatednuanceoffeeling.A、annoyanceB、innocen
Chooseoneappropriatewordfromthefollowingwordbanktofillintheblanksn
[originaltext]Togetusstartedthissemester,I’mgoingtospendthefirst
[originaltext]Crazeddoggyparentswilleagerlytellyouthattheirdogsareab
心肌缺血时,牵涉痛通常发生在A、下腹部和腹股沟区 B、左肩胛和右肩胛 C、心
1mol氢气和1mol氧气在相同状态下,其()。A.质量、分子数和体积均相同
何时做头部CT检查,诊断脑梗死阳性率较高A.发病48小时以后 B.发病1周以后
已知r1=3,r2=-3是方程y''+py'+q=0(p和q是常数)的特征方程
患者项背强急,四肢麻木,抽搦或筋惕肉瞤,直视口噤,头目昏眩,自汗,神疲气短,或低
患者,男,18岁。右下颌角隆起,未萌出,舌侧膨隆明显肿物,X线片显示根尖下方5.
最新回复
(
0
)