首页
登录
职称英语
[originaltext] Recently, over 30 million Americans of both sexes and all age
[originaltext] Recently, over 30 million Americans of both sexes and all age
游客
2023-07-14
84
管理
问题
Recently, over 30 million Americans of both sexes and all ages have shown great interest in walking. They have a strong desire to keep fit. By nature, Americans are enthusiastic and energetic about hobbies or pastimes. As a result, there are walkers’ clubs to join in and many books and magazines to read about walking.
Walking is probably the most overlooked way to physical fitness. Like other exercises, it can help control weight, strengthen the heart and lungs, ease stress and build up energy. Unlike many exercises, walking is simple, easy and cheap.
Middle-aged men suffer from heart disease, the nation’s number one killer. Thus, they are strongly interested in walking. In fact, many doctors encourage their patients to become more physically active. It is interesting to note that the rate of heart disease began to decrease between 1992 and 1994 and it is still decreasing.
Remember that it is possible to overdo anything, even walking. Many confused walkers overdo and finally suffer from ankle and foot damage. Be careful not to overexert yourself, especially in hot weather.
29. Who likes the physical exercise of walking in the United States?
30.Why are Americans so interested in walking?
31.What is true about the rate of" heart disease between 1992 and 1994 in the United States?
选项
A、Over 30 million men.
B、Over 30 million middle-aged men.
C、Those energetic Americans.
D、Americans of both sexes and all ages.
答案
D
解析
判断题+排除法。本文介绍美国“暴走族”社会现象。听录音之前,通过浏览选项可知,本题问的是多少人或是怎样的人。文章首句很关键:Recently, over 30 million Americans of both sexes and all ages have shown great interest in walking.选项A和B未包括女性,选项C错在逻辑上,尽管美国人天生对hobbies or pastimes表现出精力充沛,但是不能反过来就认为,精力充沛的美国人就喜欢“暴走”(walking)。选项D才符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2835018.html
相关试题推荐
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhav
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhav
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhav
ProfessorSmithrecentlypersuaded35people,23ofthemwomen,tokeepadi
ProfessorSmithrecentlypersuaded35people,23ofthemwomen,tokeepadi
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
【B1】[br]【B11】[originaltext]Thehumanbraincontains10thousandmillionc
【B1】[br]【B7】[originaltext]Thehumanbraincontains10thousandmillionce
随机试题
Whichofus______knowssomethingaboutphysicsdoesnotknowthis?A、whoB、what
PreparingforTestsI.Preparingfortests—Tounderstan
DowesGinting,themostwantedmanonSumatraIsland,laydying.Hehadaban
[originaltext]M:Howdidyoulikeyesterday’sastronomyclass?W:Itwasintere
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
某项目采购人员接到一个紧急采购任务后启动了询价流程。关于询价,下面说法不正确的是
企业建立考评者培训制度的主要目的是()A.使考评者了解如何消除和克服绩效考评误
国外某研究机构针对网上购物行为进行调查,随机抽取2万名网络购物消费者,对其进行“
投资规划中,进行资产配置的目标是( )。A.资金效率最大化 B.风险和收益的
()是指投资者和金融机构在资金的借贷和经营过程中,由于各种不确定性因素的影响,
最新回复
(
0
)