首页
登录
职称英语
Live a Low-carbon Life1.低碳生活日渐成为热门话题2.低碳生活的意义3.如何做到低碳生活
Live a Low-carbon Life1.低碳生活日渐成为热门话题2.低碳生活的意义3.如何做到低碳生活
游客
2023-07-10
59
管理
问题
Live a Low-carbon Life
1.低碳生活日渐成为热门话题
2.低碳生活的意义
3.如何做到低碳生活
选项
答案
Live a Low-carbon Life
As more and more people are concerned about climate and environment issues, low-carbon life has become an increasingly hot topic. Actually, low-carbon life is not only a fashionable term, but also a strategic choice concerning the future of human beings.
Effectively reducing the carbon emission, low-carbon life constitutes energy conservation and environment protection means, which is helpful to slow down the pace of global warming and environmental worsening, bringing benefit to the future generations.
Then how to live a low-carbon life? Everyone can interpret it in their own way in every detail of daily life, but public awareness and passion for saving energy is the key to the success of this campaign. Furthermore, energy-saving habits should also be advocated and promoted, for example, substituting a bicycle for a car, using recyclable bags for shopping, climbing the stairs instead of taking the elevator and so on. It’s certain that if enough people live a low-carbon life, everyday and everywhere, it could change history.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2824558.html
相关试题推荐
【S1】[br]【S10】M此处用破折号表递进,标志词为“to”,意义就应是confidence的递进了,即overconfidence(过分自信)。
【S1】[br]【S8】Gand前后意义相近,词性统一。
【S1】[br]【S10】B空格前的and说明所填词与peacefullife一样表达正面意义,与“和平的生活”相对应的应该是“繁荣的景象”,故选B.pr
【B1】[br]【B20】A、concernB、attentionC、accelerationD、concentrationA此句意思是“提高生活质
【S1】[br]【S4】H该空所在的句子意思为“引起代沟的一个重要原因是年轻人有了选择自己生活方式的”。选项的名词中只有H.opportunity“机会”
Thestudentscan____________(调整自己适应大学生活).adjustthemselvestothelifeinthe
【B1】[br]【B13】A、soonB、thenC、laterD、firstD根据空前中的begin可以判断,所填词在意义上需和它相符,只有选项D
【S1】[br]【S10】Aand连接两个并列结构,前者是unfortunate为形容词,所填词应为形容词,并且在意义上与unfortunate相近,选项
1.有些人认为老人应该和子女生活在一起,有些人不同意这一看法;2.你认为哪种做法合适,说出你的理由。
ThelaunchingofShenzhouVIspacecraftwas______(具有历史意义的事件).ahistoricevent考查词
随机试题
PASSAGETHREE[br]Explainthemeaningof"Sosevereadefeattoldsadlyuponhe
HersuggestionthatthecompanyexpandsitsbusinessinSoutheasternAsia______w
PODIATRIST:FEET::A、lexicographer:dictionaryB、ophthalmologist:eyeC、cartogra
某外资医疗器械公司的人力资源部准备为公司招聘1名大区经理,负责西南市场。西南市场
In1964_____ofHenryOsakaTanner’spa
下列有关成本法的表述中,不正确的是()。A.运用成本法进行企业价值评估,要求对
感染性休克热毒内闭证的治则是A.清热解毒、通腑开窍 B.益气养阴、救逆固脱
下列哪项不属于乡驻地规划必须的内容?()A.提出城镇化目标 B.建立综合防
工程监理人员发现工程设计不符合建筑工程质量标准或者合同约定的质量要求的应当:A.
下列哪项不影响术后伤口的愈合A.术中过多使用电灼止血 B.伤口的张力过大 C
最新回复
(
0
)