首页
登录
职称英语
[originaltext] When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera,
[originaltext] When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera,
游客
2023-07-07
45
管理
问题
When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera, the stresses of the world seem a million miles away. Hey, stop! This is no vacation — you have to finish something!
Here lies the problem for travel writer and food critic Edie Jarolim. "I always loved travelling and always liked to eat, but it never occurred to me that I could make money doing both of those things," Jarolim said. Now you can read her travel advice everywhere in Arts and Antiques, in Brides, or in one of her three books — The Complete Idiot Travel Guide to Mexico’s Beach Resorts.
Her job in travel writing began some eight years ago. After getting a PhD in English in Canada she took a test for Frommer’s Travel Guides, passed it, and got the job. After working at Frommer’s, Jarolim worked for a while at Rough Guides in London, then Fodor’s, where she fell so in love with a description of the Southwest of the US that she moved there.
Now as a travel writer, she spends one-third of her year on the road. The rest of the time is spent completing her tasks and writing reviews of restaurants at home in Tucson, Arizona.
As adventurous as the job sounds, the hard part is fact-checking all the information. Sure, it’s great to write about a tourist attraction, but you’d better get the local museum hours correct or you could really ruin someone’s vacation.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Which country does Jarolim live in now?
20. What is most difficult for Jarolim?
21. What do we know about Jarolim from the passage?
选项
A、Passing a test to write travel guides.
B、Finishing her work as soon as possible.
C、Checking all the facts to be written in the guides.
D、Working in different places to collect information.
答案
C
解析
由短文中提到的the hard part is fact—checking all the information可知,实地调查最难,故答案为C)。C)项中的Checking all the facts与fact—checking对应,问题中的difficult与hard对应。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2816601.html
相关试题推荐
[originaltext]Preventingchildhoodinjurieswouldseematoughtask.Butth
[originaltext]Duringthe19thcentury,women’seducationwasnotconsidered
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]M:Hi,Ruby,haveyouheardthatthereisgoingtobearobotsho
[originaltext]M:Hi,Ruby,haveyouheardthatthereisgoingtobearobotsho
[originaltext]W:Wow!(19)Therearesomanychoices!ThereareanimalshereI’ve
[originaltext]W:Wow!(19)Therearesomanychoices!ThereareanimalshereI’ve
[originaltext]M:Danalookssorelaxedandhappy.Shewasalwayseatingwheneve
[originaltext]M:Danalookssorelaxedandhappy.Shewasalwayseatingwheneve
随机试题
Wecaninferfromthepassage______.[br]Asaharmlessrevenge,youmightcome
Weoftenthinkofagricultureasplantingseedsandharvestingcrops.Butma
Junglecountryisnotfriendlytoman,butispossibletosurvivethere.Yo
TheEndoftheCashEraInthespringAdamSmithwill
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
全球伤害死亡的首位死因是A.火灾 B.他杀 C.交通事故 D.医疗事故
下列关于医学常识的表述,正确的是:A.人际交往频率降低或人际关系紧张是心理亚健康
导致青春烦躁的主要原因是()A.体重 B.身高 C.第二性征和性能发
我国风景名胜区保护、利用和管理的法律依据是( )。A.《自然保护区条例》 B
最新回复
(
0
)