首页
登录
职称英语
[originaltext] Preventing childhood injuries would seem a tough task. But th
[originaltext] Preventing childhood injuries would seem a tough task. But th
游客
2023-07-08
67
管理
问题
Preventing childhood injuries would seem a tough task. But there’s a long list of proper ways to make the world safer for children.(29)The World Health Organization wants its 193 member nations and especially those in the developing world, where most deaths from injury occur to know that accidents don’t have to happen. Many prevention strategies applied by rich societies are only now being adopted in the developing world.(30)They include strict drunken-driving laws, requirements that wells be covered, installing window guards in upper-story apartments, and establishing poison-control centres and burn units. Traffic injuries are perhaps the most dramatic example of how much could be gained if prevention measures could be carried out more broadly.(31)Traffic injuries are the leading cause of death worldwide for 15-to-19-year-olds and the second-leading cause for children 5 to 14. But the use of seat belts, child seats and helmets is still not required in many countries. For society, the payoff of prevention efforts is huge. For every $ 1 invested in bike helmets and child seats, for example, $ 29 is saved in health care, disability and lost-income costs. But for individuals, prevention is often economically burdensome. Parents have to work longer and harder if they want to improve their children’s safety condition. At the same time, some countries have risks not widely shared by others. Death rates from burns are 11 times as high in developing countries as in industrialized ones. European and American boys and girls have virtually equal rates of death from fire.(32)In South Asia and Southeast Asia, however, girls’ mortality is three times that of boys because girls assist in family cooking at an early age.
29. What can we learn from the passage?
30. What is an effective prevention measure against injuries?
31. Which age group most likely dies from traffic injuries?
32. What conclusion can we draw from the passage?
选项
A、Children aged below 5.
B、Children aged from 5 to 14.
C、Children aged from 15 to 19.
D、Children aged over 19.
答案
C
解析
事实细节题。短文中明确提到,年龄在15岁到19岁之间的孩子是在交通事故伤害中死亡率最高的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2819923.html
相关试题推荐
[originaltext]Mrs.Brownwasovereighty,butshestilldroveheroldcarl
[originaltext]Mrs.Brownwasovereighty,butshestilldroveheroldcarl
[originaltext]Mrs.Brownwasovereighty,butshestilldroveheroldcarl
[originaltext]Duringthesummeryoushouldbeevenmorecarefulthanusual
[originaltext]Duringthesummeryoushouldbeevenmorecarefulthanusual
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
[originaltext]Ididn’tknowthecityatallandwhatismore,Icouldn’tsp
[originaltext]M:Whatwasitlikeworkingwiththoseyoungstars?W:Itwasagre
[originaltext]M:Whatwasitlikeworkingwiththoseyoungstars?W:Itwasagre
随机试题
FightingAgainstHungerVocabularyandExpressionsmicronutrientsroadmapdo
Graduatingseniorsmayfacehigherriskforjobburnout(筋疲力尽,枯竭)thantheirp
A.1842年 B.1846年 C.1905年 D.1942年 E.19
开口于下鼻道的结构是A.泪腺 B.泪点 C.泪小管 D.泪囊 E.鼻泪管
A.六味地黄丸 B.当归地黄饮 C.小营煎 D.八珍汤 E.大补元煎治疗
A.粉红色浆液泡沫状痰 B.脓臭痰 C.白色泡沫状痰或粘液性痰 D.大量脓
最有利于问题解决的是( )强度动机A.高 B.中 C.低 D.极高
共用题干 下面是某求助者MMPI-2的测验结果:根据两点编码分析,该求助者可能
企业根据其管理金融资产的业务模式和金融资产的合同现金流量特征,将金融资产划分为以
某娱乐服务公司为增值税一般纳税人,适用加计抵减政策。2019年10月,一般计税项
最新回复
(
0
)