首页
登录
职称英语
[originaltext] At no other time in recent history has it been easier or chea
[originaltext] At no other time in recent history has it been easier or chea
游客
2023-07-07
91
管理
问题
At no other time in recent history has it been easier or cheaper to start a new kind of company. Possibly a very profitable company. Let’s call these new companies LILOs, for "a little in, a lot out". These are Web-based businesses that cost almost nothing to get off the ground yet can turn into great moneymakers.
How do you get started? All that’s required is a great idea for a product that will fill a need in the 21st century. These days you’d do best if your idea either makes people money or saves them money. And launching now will make your company stronger later — you’ll learn to survive on fumes until the economy improves.
That’s what John Tayman is doing. He’s an author who lives in San Francisco and writes reviews for a business magazine. Tayman knew little about technology and even less about business. And yet he dreamed of a website that would summarise car reviews from other sources and rank every model of new car. Tayman said he intended to build the site on the side while continuing to write for a living. He’d work on his new company only at night and on weekends. Oh, yes, and he had only about $10,000.
Tayman went to work with nothing more than his laptop. A hyper-organised fellow, he quickly discovered a bunch of free stuff online — instructional manuals and sites that walk you through the process from start to finish. Within months, Tayman had a virtual staff of 20 employees working for him in five different countries. MotorMouths.com went live in January. Tayman figures he has worked about 10 hours a week on it and hasn’t spent a cent on marketing or advertising. Growth is modest but steady: nearly 10,000 people visit each week.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What is the advantage of starting a business now?
24. What did Tayman have when he started his business?
25. What do we learn about Tayman’s website according to the passage?
选项
A、It will always be very profitable.
B、It’s easier and cheaper than ever before.
C、The moneymakers will get you off the ground.
D、It requires very little knowledge in management.
答案
B
解析
选项中的It,profitable和easier and cheaper表明,本题考查It的优点,听音时注意It指代什么。短文开头提到At no other time in recent history has it been easier or cheaper to start a new kind of company,B)是对此的同义转述,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2816300.html
相关试题推荐
AccordingtorecentUnitedStatesDepartmentofAgriculture(USDA)projections
AccordingtorecentUnitedStatesDepartmentofAgriculture(USDA)projections
[originaltext]Whenfarmersandwildanimalsshareland,conflictscanbeha
[originaltext]Whenfarmersandwildanimalsshareland,conflictscanbeha
[originaltext]Whenfarmersandwildanimalsshareland,conflictscanbeha
[originaltext]Route66wasonceveryfamousinAmerica.Ithasbeencalled
[originaltext]Oldagemaynotsoundexciting.Butrecentfindingsoffergoo
[originaltext]W:Michael,whereareyouheading?Youseemtobeinahurry.M:
[originaltext]W:Michael,whereareyouheading?Youseemtobeinahurry.M:
[originaltext]W:Michael,whereareyouheading?Youseemtobeinahurry.M:
随机试题
Nobookandnopen______inthebag.A、isB、areC、hasAno+单数名词+and+no+单数名词作主语时,谓
[originaltext]M:Whatabeautifuldressyou’vegot!Iguessyoumusthavespent
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaybas
能根据经济的波动情况自动发生稳定作用,无须借助外力就可直接产生调控效果的财政政策
临床实验室有重要作用的原因之一是因为其所提供的检验信息占患者全部诊断、疗效等医疗
氟喹诺酮类药物具有的特点,不正确的是A.抗菌谱广B.抗菌活性强C.口服吸收良好D
与营养餐相比,音体美教育的缺失似乎显得不那么迫在眉睫。这样的逻辑并不错,然而,
某投资方案的初始投资额为3600万元,每年现金净流量均为800万元,该方案的投资
混凝土振捣器的电动机电源应安装漏电保护装置,熔断器必须符合要求,接零安全可靠,否
最新回复
(
0
)