首页
登录
职称英语
[originaltext] (16)When I was younger, I was ashamed to admit I came from a
[originaltext] (16)When I was younger, I was ashamed to admit I came from a
游客
2023-07-06
65
管理
问题
(16)When I was younger, I was ashamed to admit I came from a remote village, yet I lacked the courage to claim I was from a city, so I usually said simply that I came from an outlying township. Now I must tell the truth that I was born in an isolated village. Let me start from the banks of a humble river where my life began and which is the true source of my writing. My fellow villagers live and while away their time in a monotonous environment completely cut off from the outside world. I know their lives only too well.(17)If I had not had a distant dream from a very young age, I would have shared their fate. All my memories of a joyful childhood and the pains of growing up are intertwined with the river. She keeps all of my secrets. I cannot agree with people who praise the poetic beauty of the countryside. (18)I cannot agree with them because I know, in reality, life in the countryside is all about poverty and hunger. Of course, I was blessed to be born in that remote village, and to spend my childhood by the crystal clear river. Looking back at my path from the village gives rise to a complicated happiness. (19)The river gave me a humble yet unique life experience—as if it was preparing me for my literary journey. Whatever life has given me, be it poverty, hunger, misfortune or tragedy, for me, they are treasures. I will be forever grateful for, and feel blessed by these treasures.
16. What made the speaker feel ashamed when young?
17. What distinguished the speaker from his fellow villagers?
18. What does the speaker think of countryside?
19. Why is the river so important for the speaker?
选项
A、The lack of courage in his career.
B、The fact that he was a villager.
C、The experience that made him isolated.
D、The life that he led in a crowded city.
答案
B
解析
短文开篇讲话者便提到,他对承认自己来自于偏远的乡村感到难为情,然而也没有勇气说自己是城里人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2814173.html
相关试题推荐
[originaltext]Oneofthegreatestheartbreaksforfirefightersoccurswhen
[originaltext]WhileGailOpp-Kemp,anAmericanartist,wasgivingaspeech
[originaltext]WhileGailOpp-Kemp,anAmericanartist,wasgivingaspeech
[originaltext]IfirstmetJoeGanswhenwewerebothnineyearsold,which
[originaltext]IfirstmetJoeGanswhenwewerebothnineyearsold,which
[originaltext]W:Goodevening,andwelcometothisweek’s“BusinessWorld,”the
[originaltext]W:Goodevening,andwelcometothisweek’s“BusinessWorld,”the
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony.Sowhatshallwewor
[originaltext]M:FinallyI’vegotthechancetoputonmynewsuittonight.Ih
[originaltext]M:FinallyI’vegotthechancetoputonmynewsuittonight.Ih
随机试题
Peoplelearnlanguagesallthetime,andforallkindsofreasons.Forexamp
[originaltext](I):(16)Finallytonight,thetiebetweeneducatingourchildren
Completethenotesbelow.WriteONEWORDONLYforeachanswer.Notes
白日咳嗽为主者宜选用()A:苯丙哌林 B:右美沙芬 C:可待因 D:地塞
大于10mm的路面局部下沉为沉陷,深度在10-25mm之间的为轻度,深度大于25
被审计单位采用计算机处理采购业务,订货单、验收单均没有纸质凭证,审计人员准备对付
在办理备案手续时,房地产开发主管部门要审核的内容包括()。A.项目转让是否符
排他成本是人们在想要确保不让他人擅自使用其产权时发生的成本。 根据上述定义,下
树枝:柴火A.舞蹈:节奏 B.活性炭:除臭剂 C.电脑:信息 D.毒品:海
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)