首页
登录
职称英语
[originaltext] When you turn on the radio, you hear an advertisement. When y
[originaltext] When you turn on the radio, you hear an advertisement. When y
游客
2023-07-06
73
管理
问题
When you turn on the radio, you hear an advertisement. When you watch television, you hear and see an advertisement. If you turn the pages of a newspaper or magazine, again you find an advertisement. If you walk down the street, you see one advertising board after another. All day, every day, people who want to sell you something compete to catch your attention. As a result, advertisements are almost everywhere. In the West, advertisements are the fuel that makes mass media work. The government does not give money to mass media such as TV stations, newspapers, magazines and radio stations. They are all owned privately. So where does the money come from? From advertisements. Without advertisements, there would not be these private businesses.
Have you ever asked yourself what advertising is? Through the years, people have given different answers to the question. For some time it was felt that advertising was a means; of "keeping your name before the public." And some people thought that advertising was "truth well told." Now more and more people describe it in this way: Advertising is the paid, non-personal, and usually persuasive description of goods, services and ideas through various media.
All advertisements try to make people believe that the product, idea, or service advertised can do well to them. Advertisements exist everywhere in our lives.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What is the passage mainly about?
20. What’ s the financial source of the privately owned mass media?
21. According to the passage, what is one of the features of advertisements?
选项
A、The importance of advertisement.
B、The society’s great need of advertisement.
C、The origin of advertisement.
D、The prosperity of advertisement.
答案
D
解析
综合推断题。文章指出When you turn on the radio,you hear an advertisement.When you watch televi-sion,you hear and see an advertisement.If you turn the pages of a newspaper or magazine,again you find an ad-vertisement.If you walk down the street,you see one advertising board after another.可见现今广告业的繁荣发展,而此篇讲的就是广告的兴起。且文章通篇都是advertisement,可见与广告有关,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2812809.html
相关试题推荐
[originaltext]ElizabethGladysDean,thelastremainingsurvivorofthesin
[originaltext]ElizabethGladysDean,thelastremainingsurvivorofthesin
[originaltext]MarcoPolowasanItalianman,bornin1254.Hewasaworldt
[originaltext]NicaelHoltisaphilosophystudentfromthesoutherncoastal
[originaltext]NicaelHoltisaphilosophystudentfromthesoutherncoastal
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
随机试题
Todaywearesurethatthemailwillbesenteverydaytoourdoor.Butinth
"Thiscompanywillnotbetraininganymorepilotsintheforeseeablefuture,si
Thereleaselastweekofagovernment-sponsoredsurvey,themostcomprehensiv
暮色中,河湾里落满云霞,与天际的颜色混合在一起,分不清哪是流云哪是水湾。也就在这一幅绚烂的图画旁边,在河湾之畔,一群羊正在低头觅食。它们几平没有一个顾得上抬起头
某地上16层、地下1层的现浇钢筋混凝土框架-剪力墙办公楼,如图所示。房屋高度为6
平衡型基金投资者可获得()。 A.适当的利息收益B.普通股的升值收益 C
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
下列关于全自动化控制的人机系统的说法,正确的是()。A.人在系统中充当全过
根据《中华人民共和国防治海岸工程建设项目污染损害海洋环境管理条例》,属于海岸工程
下列关于诉讼管辖的表述正确的是( )。A.第一审重大涉外民事案件应当由中级人民
最新回复
(
0
)