首页
登录
职称英语
A proverb allegedly from ancient China was widely spread in the west: "If yo
A proverb allegedly from ancient China was widely spread in the west: "If yo
游客
2023-07-05
72
管理
问题
A proverb allegedly from ancient China was widely spread in the west: "If you want to be happy for a few hours, go to get drunk; if you want a lifetime happiness, take up gardening." The reason for the last option is this: Gardening is not only useful, but it helps you to identify yourself with nature, and thus brings you new joy each day besides improving your health.
A research of a US university that I’ve read gives a definition of happiness as what makes a person feel comfortably pleased. To put it specifically, happiness is an active state of mind where one thinks one’ s life is meaningful, satisfactory and comfortable. This should be something lasting rather than transitory.
Lots of people regard it the happiest to be at leisure. But according to a study, it is not a person with plenty of leisure but one at work that feels happy, especially those busy with work having little time for leisure. Happiness does not spell gains one is after but a desire to harvest what one is seeking for. People often do not cherish what they already have but yearn for what they cannot get. That is somewhat like a man indulging in fond dreams of numerous lovers while reluctant to settle down with the woman beside him.
Happiness is a game balancing between two ends—what one has and what one wishes for, e. g. one’ s dream and the possibility to realize it. The study comes to this conclusion: A happy man is one who aims high but never forgets his actual situation; one who meets challenges that tap his ability and potentiality; one who is proud of his achievements and the recognition given to him. He has self-respect and self-confidence; treasures his own identity and loves freedom. He is sociable and enjoys wide-range communication with others; he is helpful and ready to accept assistance. He knows he is able to endure sufferings and frustrations; he is sensible enough to get fun from daily chores. He is a man capable of love and passion. [br] The author mentions a man indulging in fond dreams of numerous lovers in Paragraph 3 in order to_____.
选项
A、demonstrate the serious problem in marriage in modern society
B、illustrate that only this kind of man can possess happiness
C、show that this kind of man has plenty of leisure time to do what they want
D、give an example of a person who doesn ’t care for what he already possesses
答案
D
解析
细节题。短文第三段最后两句指出People often do not cherish what theyalready have but yearn for what they cannot get.That is somewhat like a man indulgingin fond dreams of numerous lovers while reluctant to settle down with the woman besidehim.由此可知作者用有些男人沉迷于有很多情人的这个例子来表明人们常常不会珍惜已经拥有的,却渴望那些得不到的。故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2809505.html
相关试题推荐
[originaltext]Theproverb"oneman’smeatisanother’spoison"appliestot
[originaltext]Anewlypublishedstudyhasshownthatlonelinesscanspread
[originaltext]Anewlypublishedstudyhasshownthatlonelinesscanspread
[originaltext]Anewlypublishedstudyhasshownthatlonelinesscanspread
Sinceancienttimes,thedestructiveeffectsofearthquakesonhumanlivesa
Sinceancienttimes,thedestructiveeffectsofearthquakesonhumanlivesa
Sinceancienttimes,thedestructiveeffectsofearthquakesonhumanlivesa
Sinceancienttimes,thedestructiveeffectsofearthquakesonhumanlivesa
Sinceancienttimes,thedestructiveeffectsofearthquakesonhumanlivesa
Aswarspreadstomanycornersoftheglobe,childrensadlyhavebeendrawn
随机试题
DorothyCrowfootHodgkinWhenDorothyCrowfootHodgkinwasten
Therewasatime,notthatlongago,whenwomenwereconsideredsmartifthe
HedoesnotqualifyasateacherofEnglish______hispronunciationisterrible.A
[audioFiles]audio_eusm_j01_183(20099)[/audioFiles]A、Themanshouldtrytobemo
衍生金融工具包括( )。A.远期合同 B.存入保证金 C.期货合同 D.债
某化学教师在关于“分子”的教学中,采用了很多教学手段.下列不属于直观教学手段的是
X线检查肺动脉高压表现是A.右下肺动脉干扩张 B.双肺纹理增多 C.右心室肥
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
2022年5月20日,联合国全球地理信息知识与创新中心成立仪式以线上方式举行。该
施工图设计文件审查合格后,( )应及时主持召开图纸会审会议,与会各方会签会议纪要
最新回复
(
0
)