首页
登录
职称英语
[originaltext] A newly published study has shown that loneliness can spread
[originaltext] A newly published study has shown that loneliness can spread
游客
2023-07-08
77
管理
问题
A newly published study has shown that loneliness can spread from one person to another, like a disease. University of Chicago psychologist John Brown led the recent study. He and other researchers attempted to show how often people felt lonely. They found that the feeling of loneliness spread through social groups. Having a social connection with a lonely person increased the chances that another individual would feel lonely. In fact, a friend of a lonely person was 52% more likely to develop feelings of loneliness. A friend of that person was 25% more likely. The researchers say this shows that a person could indirectly be affected by someone’s loneliness. The effect was strongest among friends. Neighbors were the second most affected group. The effect was weaker on husbands and wives, and brothers and sisters. The researchers also found that loneliness spread more easily among women than men. The New York Times newspaper reports that, on average, people experience feelings of loneliness about 48 days a year. Yet the study found that having a friend who is lonely can add about 17 days a year of loneliness. Loneliness has been linked to health problems like depression and sleeping difficulties. John Brown and his colleagues believe that knowing the causes of loneliness could help in reducing it. The study suggests that people can take steps to stop the spread of loneliness. They can do this by helping individuals they know who may be experiencing loneliness. The result can be helpful to the whole social group.
16. What does the newly published research find?
17. Who are most likely to be affected by loneliness?
18. What does The New York Times newspaper find?
19. What can people do to stop the spread of loneliness?
选项
A、People will feel lonely without friends.
B、Loneliness can cause health problems.
C、All people experience feelings of loneliness.
D、A lonely friend makes one feel more lonely.
答案
D
解析
推理判断题。短文中提到了《纽约时报》的报告,该报告认为拥有一个有孤独感的朋友会使自己孤独感的时间每年增加17天。由此可知,拥有一个有孤独感的朋友会增加人们的孤独感。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2818852.html
相关试题推荐
[originaltext]MoreandmorepeopleareimmigratingintotheUnitedStates.
[originaltext]Insomecountriescertainkindsofinsurancearecompulsory.
[originaltext]Insomecountriescertainkindsofinsurancearecompulsory.
[originaltext]Insomecountriescertainkindsofinsurancearecompulsory.
[originaltext]Penurywaswhatpeoplecalledamysteryman.Wehadknownhim
[originaltext]M:Whatkindofprintsthatarepopularamongteenagers?Whichco
[originaltext]M:Hi,Sarah,what’sup?W:Oh,hi.Ijustgotoutofahistoryc
[originaltext]M:Hi,Sarah,what’sup?W:Oh,hi.Ijustgotoutofahistoryc
[originaltext]M:Hi,Sarah,what’sup?W:Oh,hi.Ijustgotoutofahistoryc
[originaltext]M:Sally,howareyougettingalongwiththetranslationwork?W
随机试题
Whenastoneistrimmedbyamasonandexposedtotheelements,acoatingofcla
Itwasamomentmostbusinessexecutiveswouldpausetosavor:latelastyea
Everyhumanbeinghasauniquearrangementoftheskinonhisfingersandthi
Thesimplestwaytosucceedinbusinessistobuylowandsellhigh.A、最简单的商业买卖,就
地基承载力修正的根据是( )。A.建筑物的使用功能 B.建筑物的高度 C.
C
下列与蛋的微量营养成分含量无关的因素是( )。A.品种 B.季节
(2011年真题)对国有土地上被征收房屋价值的补偿,不得低于房屋征收决定公告之日
黯然:失色 A.步调:一致B.轻描:淡写 C.井井:有条D.风华:正茂
(2017年真题)关于能力差的人和能力强的人在上大学成本方面的说法,错误的是(
最新回复
(
0
)