首页
登录
职称英语
[originaltext] Today everyone will accept money in exchange for goods and ser
[originaltext] Today everyone will accept money in exchange for goods and ser
游客
2023-07-05
99
管理
问题
Today everyone will accept money in exchange for goods and services. People use money to buy food, furniture, books, bicycles and hundreds of other things they need or want. When they work, they usually get paid in money. Most of money today is made of metal or paper. But people used to use all kinds of things as money. One of the first kinds of money was shell. Shells were not the only things used as money. (7) In China, cloth and knives were used. In the Philippine Islands, rice was used as money for a long time. Elephant tusks, monkey tails, and salt were used as money in parts of Africa. Cattle were one of the earliest kinds of money. Other animals were used as money, too. The first mental coins were made in China. They were round and had a square hole in the center. People strung them together and carried them form place to place. Different countries have used different metals and designs for their money. (8) The first coins in England were made of tin. Sweden and Russia used copper to make their money. Later countries began to make coins of gold and silver. (9) But even gold and silver were not convenient if you had to buy something expensive. Again the Chinese thought of a way to improve money. They began to make paper money. The first paper money looked more like a note from one person to another than the paper money used today. Money has had an interesting history form the days of shell money until today.
7. Where were cloth and knives used as money?
8. What were the first metal coins made of in England?
9. Why did people begin to use paper money later?
10. What do you think the writer wants to tell in the passage?
选项
A、Because it was easy to find.
B、Because it could be made into different designs.
C、Because it was easier to take around.
D、Because it was the way to improve money.
答案
C
解析
推理判断题。题目问的是为什么后来人们使用纸币。由关键点“gold and silver were not convenient if you had to buy something expensive”知当买贵重的物品时,携带大量的金银是很不方便的,故答案选 C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2809166.html
相关试题推荐
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightoft
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightoft
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightoft
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightoft
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightoft
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
随机试题
Whatishydroplaning?Itmayhappenonthefollowingoccasions:a【D1】___
WhentheViaductdeMillauopenedinthesouthofFrancein2004,thistalle
HeordersmeaboutasifI______hiswife.A、wasB、wereC、wouldbeD、shallbeBas
Languageshavebeenchangedthroughtheages.[br]Sociolectsoftendevelopdue
下面不属于电力负荷中的一级负荷的是( )。A.中断供电将造成人身伤亡者 B.
孕妇,23岁,因“停经342周,活动后憋喘、气促1天”入院。否认既往哮喘病史
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
下述哪种甲状腺肿瘤是由APUD细胞发生的A.乳头状癌 B.滤泡性腺癌 C.髓
投资者在期货投资活动中因期货市场波动或者投资品种价值本身发生变化所导致的损失,由
《质量管理体系基础和术语GB/T19000-2016》规定的质量管理原则的有(
最新回复
(
0
)