首页
登录
职称英语
[originaltext] In America, self-improvement is a national pastime. Every yea
[originaltext] In America, self-improvement is a national pastime. Every yea
游客
2023-07-04
106
管理
问题
In America, self-improvement is a national pastime. Every year, more and more Americans spend their leisure time trying to improve themselves one way or another.
One popular form of self-improvement is the search for physical fitness. Thousands of Americans who never exercised are now out on the streets jogging in fashionable running suits and expensive sneakers. They boast of how many miles they run each day and of how many pounds they lose each week. Others are turning to swimming, tennis, dance, and the martial arts to improve their physical fitness.
Instead of running around the park in the morning or evening, other Americans are studying yoga or are meditating quietly in their homes. They are seeking to improve themselves by finding peace and tranquility.
Adult education is another form of self-improvement. After a hard day’s work, many Americans take evening courses at a local high school or college. There they can study a variety of subjects. Often these people are preparing to return to the job market or trying to qualify themselves for better jobs. A mother busy raising her children might attend night school to learn secretarial skills. A secretary might return to study accounting. Some retired people go back for the education they missed at an earlier age.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What’s the second form of self-improvement mentioned by the speaker?
20. Where do many Americans go for adult education?
21. Why do some retired people go back for education?
选项
A、The job market.
B、Their former schools.
C、Good schools.
D、The local high school or colleges.
答案
D
解析
细节题。文中提到许多人在当地的高中或大学上夜校,接受成人教育。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2806705.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WelcometoJoe’sHamburgerRestaurant,homeoftheone-pounds
[originaltext]M:Mary,wouldyoujoinmefordinnertonight?W:Youtreatedme
[originaltext]M:Mary,wouldyoujoinmefordinnertonight?W:Youtreatedme
[originaltext]M:Mary,wouldyoujoinmefordinnertonight?W:Youtreatedme
[originaltext]M:Mary,wouldyoujoinmefordinnertonight?W:Youtreatedme
[originaltext]Venice,asmall,watersidecityinnortheastItaly,boilswit
[originaltext]Neversay"never"butalwaysmentionyour"achievement",ist
[originaltext][18]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
[originaltext][18]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
[originaltext][18]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
随机试题
ThePilgrimFatherswere______.A、theearliestgroupofPuritansimmigratingto
DifferentKindsofMeetingsNowadays,therearetho
Peoplelearnlanguagesallthetime,andforallkindsofreasons.Forexamp
AClassroomWher
符合下列听诊特点的瓣膜病是胸骨右缘第2肋间收缩期喷射性杂音,向颈部传导A.器质
Whichofthefollowingshowstheproper
人与人之间通过一定的方式接触,在心理或行为上产生相互影响的过程是()A、人际关系
在某大学文学院的课程改革研讨会上,负责语言学教学的朱老师说,在现代语言学中,文学
非银行金融机构主要有()。A.保险公司 B.证券公司 C.财务公司 D
(2021年真题)患者,女,54岁,绝经1年,因严重潮热、盗汗、失眠,生活受到明
最新回复
(
0
)