首页
登录
职称英语
[originaltext] [18]Mr. Foster started his publishing business with only one
[originaltext] [18]Mr. Foster started his publishing business with only one
游客
2023-07-04
79
管理
问题
[18]Mr. Foster started his publishing business with only one magazine. It was called World News. Mostly it had summaries of important weekly events from around the world. But it always included one or two stories about interesting people. Mr. Foster put these in because he believed all people like to read about other people Several years ago, Mr. Foster started two other magazines. One was called Enterprise. It is for business people.[17]And the other was called Action, for sportsmen. Like World News, they always have two or three stories about interesting people. Five years ago, Mr. Foster got another idea for a magazine. He wanted this one to have even more stories about people than the others and to have more photographs. This one was named Faces and Places. From the very beginning, it was a big success.
16. Why did Mr. Foster add stories about interesting people to the magazine World News?
17. Which magazine is a sportsman most likely to buy?
18. What is Mr. Foster’s profession?
选项
A、He was good at writing about interesting people.
B、It was much easier to write stories about people.
C、He believed that people are always easier to learn about other people.
D、He thought people played an important role in world events.
答案
C
解析
细节题。短文开头处提到,Mr.Foster发行的第一本杂志是World News,该杂志总是包含一两则有关有趣的人的故事,他这么做是因为他相信所有人都喜欢读别人的故事(all people like to read about other people),C)为此处的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2807965.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Id
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
随机试题
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weoff
BritainoccupiedJavaduringtheNapoleonicWars.BoththeBritishandlaterthe
Increasingnumbersofpeoplehavemigratedfromthecountrysideandmovedinto
Goodevening,ladiesandgentlemen!Firstofall,I’dliketo【B1】______a
[originaltext]POLICEintheUKhavelaunchedastopandsearchprogramarou
AmericanMoviesAmericanMovies【T1】______oftheUnitedStates.Manymov
以下商品属于金融衍生品的是()。A.普通股 B.指数基金 C.看跌期权 D
对于绘制因果图.下列叙述中正确的是()。 A.为了避免绘制过多的图,可将不同
我国商业银行信息披露中存在的问题有()。A:风险信息披露不充分B:表外业务信息
腹部肿块,时聚时散,按之无形,痛无定处者属A.积证 B.痞证 C.瘕聚 D
最新回复
(
0
)