首页
登录
职称英语
[originaltext] This week, a huge storm named Sandy brought death and destruc
[originaltext] This week, a huge storm named Sandy brought death and destruc
游客
2023-07-02
71
管理
问题
This week, a huge storm named Sandy brought death and destruction to Caribbean countries and the eastern United States. Sandy started as a tropical storm in the Caribbean, where it left at least sixty five people dead. Sandy’s next target was the eastern United States. The storm caused damage up and down the coast. There were damage estimates of up to fifty billion dollars. Officials have blamed Sandy for at least ninety deaths in America. Police say at least fifty nine of the victims were in New Jersey and New York.
Recovery efforts are continuing in the affected areas. On Thursday, more than five million people were without electricity. On Friday, New York’s main power company said it hopes to return power throughout Manhattan Island by Saturday.
Questions 3 and 4 will be based on the following news item.
3. How many deaths had Sandy caused in the Caribbean?
4. According to the news item, which of the following is CORRECT?
选项
A、Sandy hit the eastern states of America first.
B、Sandy has claimed fifty-nine lives in New Jersey alone.
C、Four million people in America were living without electricity.
D、Residents in Manhattan Island may return to normal use of power on Saturday.
答案
D
解析
细节题。由原文最后一句可知,纽约主要电力公司说周六之前曼哈顿区有望恢复电力。所以正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800402.html
相关试题推荐
Sinceancienttimes,thedestructiveeffectsofearthquakesonhumanlivesa
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
随机试题
[img]2012q2/ct_etoefm_etoeflistz_0595_20124[/img][br]Whydoestheprofessorme
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
[originaltext]AdelegationofEuropeanlawmakersvisitingAfghanistansaidt
Thenear-treblingofuniversitytuitionfeeshasdeterredworking-classboys
WhydoestileFoundationconcentrateitssupportonbasicratherthanapplie
男,12岁,恒牙,磨牙远中尖对尖。上颌略前突,下颌略后缩,U1-SN107°L
正是这许许多多人们____的变化,比起接踵而起的高楼、林立的工厂以及家用电器__
A.3.18V B.5V C.6.36V D.10V
患者,女,16岁,主诉刷牙牙龈出血且伴自动性出血半年余。临床检查见前牙边缘及牙龈
若基金投资者可以随时申购或赎回基金份额,则其应选择购买的基金类型为()。A.封
最新回复
(
0
)