首页
登录
职称英语
[originaltext] The Federal Aviation Administration, or FAA, the government a
[originaltext] The Federal Aviation Administration, or FAA, the government a
游客
2023-06-30
81
管理
问题
The Federal Aviation Administration, or FAA, the government agency that regulates civil aviation in the United States, announced new rules this month to fight pilot tiredness. The new guidelines, which will go into effect in two years, call for reducing the number of pilots’ on-duty hours and giving them a 10-hour rest period between shifts, so they can get at least 8 hours of sleep. The new rules apply to only pilots of passenger airlines. FAA determined that including pilots who fly cargo planes a large portion of the aviation industry would add too much to the cost of carrying out the changes. But the Independent Pilots Association has taken legal action asking the government to set one level of safety for all pilots.
3. What is the main purpose of the new rules?
4. Why was the Independent Pilots Association unhappy about the new rules?
选项
A、To reduce the number of pilots on duty.
B、To prevent pilots from working overtime.
C、To ensure an adequate amount of sleep.
D、To fix the amount of work for each pilot.
答案
B
解析
细节推断题。由new rules this month to fight pilot tiredness.可知,这个月的新规定是防止飞行员疲劳驾驶。也就是说新规定的目的是防止飞行员疲劳驾驶,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2794838.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’ms
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’ms
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’ms
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’ms
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’ms
[originaltext]W:Whatisonyourmind,dear?M:Iappliedforajobasalifegu
[originaltext]W:Whatisonyourmind,dear?M:Iappliedforajobasalifegu
[originaltext]W:Iheardyougotfullmarksinthemathexam.Congratulations!
[originaltext]W:Iheardyougotfullmarksinthemathexam.Congratulations!
[originaltext]W:Iheardyougotfullmarksinthemathexam.Congratulations!
随机试题
ItisnotoftenrealizedthatwomenheldahighplaceinsouthernEuropeansocie
[originaltext]Insomecountriescertainkindsofinsurancearecompulsory.
Toseehowbigcarrierscouldcontroltheonlineworld,youmustunderstandi
TelevisionSinceitsinventionin【1】______,televisionh
Manycountrieshadmade______agreementsforhealthcarewithChina.A、mutualB、
Chocolate:The"FoodoftheCods’"1.Thehistoryofchocolate■Theobr
( )对公司内部规章制度、重大决策、新产品和新业务方案进行合规审查,并出具书面
丙公司为增值税一般纳税人,是一家从事旅游服务经营的上市公司。王某是丙公司监事,持
以下不属于安全教育的基本途径的是( )A、课堂教学 B、专题活动 C、综
可翻转肾上腺素升压效应的药物是A.阿托品 B.酚苄明 C.甲氧明 D.美加
最新回复
(
0
)