首页
登录
职称英语
[originaltext] (22) Eating with a fork instead of a spoon can help you lose
[originaltext] (22) Eating with a fork instead of a spoon can help you lose
游客
2023-06-29
84
管理
问题
(22) Eating with a fork instead of a spoon can help you lose weight, new research suggests.
A study by the University of Florida found that using a fork and eating from smaller, less fancy, and even paper plates will help prevent overeating. It also claims that putting mirrors in your dining room will help weight loss because they actually make junk food taste worse. Lead scientist, Dr Ata Jami of the University of Central Florida, said;" A glance in the mirror tells people more than just about their physical appearance. " (24) It enables them to view themselves objectively and helps them to judge themselves and their behaviors in a same way that they judge others. The mirrors were found to push the subjects to compare and match their own behaviors with accepted social standards. The study’s authors believe it proves that people don’t want to look in the mirror when they feel that they are now adhering to those social standards. (23) When they do look in the mirror, feelings of discomfort and failures are enhanced. Therefore, (24) the presence of the mirror induces a discomfort and lowers the perceived taste of unhealthy food.
But, this is only the case if the person selects the food they are eating because they are responsible for that choice. (25) The study suggests that mirrors be placed in dining rooms and other eating spaces so people will start eating more healthily. The study was published in the Journal of the Association for Consumer Research.
22. What can help you lose weight?
23. What happens when people look into the mirror?
24. Which is not the meaning of the presence of the mirror in the passage?
25. Where should the mirror be placed to make people eat more healthily?
选项
A、It helps people to judge themselves and their behaviors in a same way that they judge others.
B、It enables people to view themselves objectively.
C、It induces a discomfort and lowers the perceived taste of unhealthy food.
D、It makes people have a bad view on others.
答案
D
解析
文中提到,镜子让人们更客观地看待自己,让人们用评价别人的方式来评价自己,让人不舒适并降低对垃圾食品的食欲,但没有提到镜子会让人对他人有不好的观点。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2793293.html
相关试题推荐
[originaltext]W:SometimesIreallyhaveagoodmindtogiveupmyjob.Ifeel
[originaltext]W:SometimesIreallyhaveagoodmindtogiveupmyjob.Ifeel
[originaltext]W:SometimesIreallyhaveagoodmindtogiveupmyjob.Ifeel
[originaltext]W:SometimesIreallyhaveagoodmindtogiveupmyjob.Ifeel
[originaltext]M:I’msorry,madam.Thecoachissomewhatbehindschedule.Take
[originaltext]M:I’msorry,madam.Thecoachissomewhatbehindschedule.Take
[originaltext]M:I’msorry,madam.Thecoachissomewhatbehindschedule.Take
[originaltext]M:I’msorry,madam.Thecoachissomewhatbehindschedule.Take
[originaltext]M:I’msorry,madam.Thecoachissomewhatbehindschedule.Take
[originaltext]W:Pleasechecktheoilandwateraswellasthetires.M:Ofco
随机试题
Ininternationalmatches,prestigeissoimportantthattheonlythingthatmatt
Badeatinghabits,increasedfoodavailability,increasinglysedentarylifestyle
驾驶机动车,遇到后方执行任务的特种车辆时,以下做法正确的是什么?()A.主动减
伤寒的病原学、流行病学特点不正确的是A.人对本病普遍易感 B.病人与带菌者均是
A.活血散瘀 B.利水消肿 C.润肺下气 D.清热解毒 E.清热散结桑白
A.肾上腺素 B.去甲肾上腺素 C.异丙肾上腺素 D.多巴胺 E.麻黄碱
关于开放式基金的申购和赎回费用及销售服务费,下列说法错误的是()A.销售服务费由
时间分辨荧光分析法最为常用的稀土金属是A:钐B:镧C:铽D:铕E:镝
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
1995-84.小便浑浊如米泔属于 A.寒湿困脾B.脾胃气虚C.食滞胃脘
最新回复
(
0
)