首页
登录
职称英语
[originaltext] A fellow had just been hired as the new CEO of a large high-t
[originaltext] A fellow had just been hired as the new CEO of a large high-t
游客
2023-06-29
67
管理
问题
A fellow had just been hired as the new CEO of a large high-tech corporation. [22]The CEO who was stepping down met with him privately and presented him with three numbered envelopes. "Open these if you run up against a problem you don’t think you can solve," he said.
Well, [23]things went along pretty smoothly, but six months later, sales took a decline and he was really under the pressure. He remembered the envelopes. He went to his drawer and took out the first envelope. The message read, [24] "Blame your former CEO." The new CEO called a press conference and laid all the faults on the previous CEO. Satisfied with his comments, the press responded positively, sales began to pick up and the problem was soon behind him. About a year later, the company was again experiencing serious product problems. Having learned from his previous experience, the CEO quickly opened the second envelope. The message read, "Reorganize". Then he did, and the company quickly reorganized. After several months, the company once again fell on difficult times.
The CEO went to his office, closed the door and opened the third envelope. The message said, [25]"Prepare three envelopes".
22. From whom did the new CEO get three envelopes?
23. In the first half year, how did the business go?
2A. What was the message in the first envelope?
25. What did the last envelope mean?
选项
A、Hold a press conference.
B、Blame the former CEO.
C、Ask for more employees.
D、Reorganize.
答案
B
解析
短文提到,第一封信的内容是“把责任推到前任CEO头上”,故B正确。D是第二封信的内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2792597.html
相关试题推荐
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Iamnotonlyapainter,butastudentofart.Sometimes,[20]
[originaltext]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.Iti
[originaltext]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.Iti
[originaltext]M:[9]TheRepublicanPartyinAmericaisopposingstemcellresear
[originaltext]M:[9]TheRepublicanPartyinAmericaisopposingstemcellresear
[originaltext]M:I’msorryI’mlate,Rose.W:That’sallright,Vic.Myhousei
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
随机试题
[originaltext]IfellinlovewithEnglandbecauseitwasquaint—allthoselit
[originaltext]Studentstodaylearnhowtousecomputersasearlyasage5o
Simonpromisedthateveryonecouldgetachance,______?A、couldn’ttheyB、hadn’t
Inthefoundationyear,studentscantakeupto______.[br][originaltext] T
Whathavepeoplediscoveredabouthobbies?Hobbiescanbeprofitableand________
关于AI和RNI,下列说法正确的是( )。A.AI和RNI都是个体摄人量的目标
《普通高中美术课程标准(2017年版)》中指出,教师应根据美术课程的特点设计具有
某无梁楼盖柱网尺寸为6m×6m,柱截面尺寸为450mm×450mm,楼板厚200
(2018年真题)下列选项中,既具有结算功能,又具有融资功能的是()。A.
(2019年真题)骑车爱好者甲因一次交通意外致右腿重度伤残,无法再从事骑行活动,
最新回复
(
0
)