首页
登录
职称英语
[originaltext] Culture can and should play a role in bringing people togethe
[originaltext] Culture can and should play a role in bringing people togethe
游客
2023-07-02
88
管理
问题
Culture can and should play a role in bringing people together, even those with very different world views. Culture can undoubtedly change individual lives. Beyond that though, it can help to solve tough social and economic problems; to raise understanding between people and nations; and to encourage solutions to some of the major international challenges we all face.
With the pressing economic, social and environmental issues which face the international community,[17]the Edinburgh International Culture Summit will create a much needed and rare opportunity to look at the role of culture in government and governments in culture. It creates a significant new platform to think about key issues such as how Ministries of Culture, and their equivalents, can encourage the right environment for helping culture in all its forms to develop and grow.
The summit also provides an opportunity for Ministers, and other key figures in the international world of culture, to think about, and discuss together,[18]how cultural policy in countries across the world can be enriched by the sharing of international best practice and co-operation.
This unique gathering is similar with the Edinburgh International Festival, perhaps the greatest cul-tural festival in the world. One of the great strengths of the Festival is the vast number of international talent that it attracts and shows in Scotland’s historic capital city. This background, artistic and physical, will stimulate discussion and serve also as a reminder that culture is richer when it goes beyond national boundaries and serves as a force to connect people around the world.
16. What can culture do according to the passage?
17. What do we know about the Edinburgh International Culture Summit?
18. What will the Ministers of Culture discuss in the summit?
19. What do we know about the Edinburgh International Festival?
选项
A、It is organized by Scotland’s government.
B、It strengthens friendships among nations..
C、It may be the greatest cultural festival.
D、It is a unique gathering in the world.
答案
C
解析
短文提到,爱丁堡国际艺术节可能是世界上最大的文化节。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2802447.html
相关试题推荐
[originaltext]AgoodwaytoseetheUSAisbycar.Americanslovetheiraut
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
[originaltext]InGreece,onlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhent
[originaltext]InGreece,onlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhent
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]M:Ican’tgetthiswindowopen.It’sreallystuck.W:Whydon’t
[originaltext]M:Ican’tgetthiswindowopen.It’sreallystuck.W:Whydon’t
随机试题
Questions11-15Readthefollowingtext.Arethesentences11-15"right"
WhichofthefollowingisHenryFielding’sfirstnovel?A、JosephAndrews.B、Jonat
Hisjob________agreatdealoftravelling.A、obligesB、requestsC、involvesD、pr
Thecolonistsfirstsettledin______inAustralia.A、SouthAustraliaB、Queenslan
关于甲硝唑正确的是A、对肠内外阿米巴病都有效 B、也可用于治疗滴虫病 C、对
肝硬化是由肝细胞弥漫性变性坏死、纤维组织增生和肝细胞结节状再生,这三种病变反复,
某人在未来三年中,每年将从企业获得一次性劳务报酬50000元,若企业支付报酬的时
内部招聘的主要方法。
下列关于外汇交叉套期保值的描述中,不正确的是()。A.可以回避任意两种货币之间
(2018年真题)可以引起视物模糊、红绿色视野受限的药物是( )A.对氨基水杨
最新回复
(
0
)