首页
登录
职称英语
[originaltext] More than 22 million people who live in the Unite State don’ t
[originaltext] More than 22 million people who live in the Unite State don’ t
游客
2023-06-28
90
管理
问题
More than 22 million people who live in the Unite State don’ t speak or understand English very well and that can be deadly. In a study published in the New England Journal of Medicine, Doctor Grant Flores highlights(points out)some cases where language barriers prevented patients from communicating with health-care providers with serious consequences. Doctor Flores records one incident in which English-speaking doctors thought a Spanish-speaking man was suffering from a drug over-use. "He was in the hospital basically for two days being worked up for drug abuse", Flores says. "They finally did a head CT scan and realized he had had a major bleed into his brain. He ended up being paralyzed and he got a 71 million dollars settlement award from the hospital." Doctor Flores, a professor at the Medical College of Wisconsin, says that despite examples like that, the majority of US health-care facilities still do not have trained interpreters on sight, but he acknowledges that increasing numbers of health care workers can speak two or more languages and that more clinics and hospitals do make sure their staff and patients understand each other.
5. What does the example in the news item show?
6. How much money does the hospital give the patient for their mistake?
7. What does Dr. Flores say about clinics and hospitals?
选项
A、They have seen the need for hiring trained interpreters.
B、They have realized the problems of language barriers.
C、They have begun training their staff to speak two or more languages.
D、They have taken steps to provide accurate diagnosis.
答案
C
解析
信息明示题。由increasing numbers of health care workers can speak two or more languages可知,医院正在让他们的医护人员能够讲多种语言。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2790403.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]W:Youhavesomethingonyourmind,Philip.M:Yes,Ido.Ihada
[originaltext]W:Youhavesomethingonyourmind,Philip.M:Yes,Ido.Ihada
[originaltext]W:I’msorry,[8]butyouareonthelibrarychecklistM:Whatdoe
[originaltext]Oilissooversuppliedgloballythatcountriesarerunningou
随机试题
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.W
[originaltext]Today,airtravelisfarsaferthandrivingacaronabusym
Workingonly8hoursadayis______tofinishsuchabigproject.A、inadequateB
[originaltext]W:MikeandIarehavingapartynextweek.Wewonderifyouand
[originaltext]ApanelofexpertsappointedbytheWhiteHousehaswarnedth
A
关于教育方面的财产权纠纷案件、人身权纠纷案件、教育合同纠纷案件以及知识产权纠纷案
血清尿素氮(BUN)测定
低保对象陶女士因为身体残疾面临诸多问题,常常感到焦虑和压抑。社会工作者老周了解到
下列关于目前我国黄金市场架构说法正确的是()。A.形成了以黄金交易所为主要交易
最新回复
(
0
)