首页
登录
职称英语
[originaltext] Oil is so oversupplied globally that countries are running ou
[originaltext] Oil is so oversupplied globally that countries are running ou
游客
2023-06-30
90
管理
问题
Oil is so oversupplied globally that countries are running out of storage. The US, which is thought to have among the largest storage facilities in the world, has nowhere left to keep it. And it’s not the only country, says Paul Stevens, professor at the University of Dundee, and a Middle East specialist.
"Storage is pretty much full and people are already talking about buying tankers as floating storage," he says. "But if supply continues to exceed demand, then the only thing that you can do with the oil is sell it, which inevitably pushes the price down."
Alan Gelder of oil analysts Wood Mackenzie takes a different view, suggesting it’s not entirely clear whether US storage is completely full. "We know about US and European storage levels," he adds.
Professor Stevens warns that the collapse in the oil price is the result of oil—as a commodity— being "freely traded for the first time since 1928". That, he says, is because Saudi Arabia has decided not to cut production to support prices—unlike during previous oil oversupply.
5 What is the result of the oil oversupply?
6 Who is facing the problem mentioned in the news report?
7 What did Professor Stevens say about oil price?
选项
A、Stored oil should be sold soon to support its price.
B、No restraint in purchase led to its lower price.
C、Oil could be stored in tankers to support its price.
D、Oil production should be cut down to lower its price.
答案
B
解析
题目询问Stevens教授对石油价格的意见。在新闻后段,Stevens教授警告,石油价格暴跌是从1928年石油作为商品开始自由买卖的结果(oil...being“freely traded for the first time since 1928”),B“石油自由买卖导致价格下降”符合新闻内容,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2796548.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,1neverexpec
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,1neverexpec
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
随机试题
Thatis______Iwanttotellyou.A、thatB、whichC、inwhichD、whatD空格前是句子的主语、谓语
NewYorkissearchingfornewwaystofightpersistentpoverty.Toencourage
Lichensmaygrowonthebarkofatreeinasteamingtropicalrainforest,o
Thewordsmogisaproductof______.A、InventionB、compoundingC、abbreviationD、b
A.直线加速器 B.模拟定位器 C.X线治疗机 D.Co治疗机 E.放射
北达公司(增值税一般纳税人)2010年5月从小规模纳税人处购进一批原材料,取得增
根据《建筑法》,实行施工总承包的建设项目,关于其建筑工程主体结构的施工,说法正确
共用题干B企业为禽类加工企业,有员工415人,厂房占地15000m2,包括一车
男性,45岁,右膝关节疼痛反复发作3年,无外伤史,行走时有时可扪及不定位置的活动
一位伴有心功能不全的老年人,因上消化道急性大出血急需输血,选择哪种血制品最恰当A
最新回复
(
0
)